Sandra Izbașa s-a căsătorit cu Răzvan Bănică. Primele imagini de la nuntă FOTO

Sandra Izbașa și Răzvan Bănică s-au căsătorit, vineri, într-un cadru de poveste. Actorul, care este nepotul lui Ştefan Bănică, a cerut-o de soţie pe fosta gimnastî în luna decembrie a anului trecut, după câteva luni de relaţie.

30 iul. 2021, 15:54
Sandra Izbașa s-a căsătorit cu Răzvan Bănică. Primele imagini de la nuntă FOTO

Sandra Izbașa s-a căsătorit cu Răzvan Bănică. După o relație frumoasă, dar și după o cerere în căsătorie specială, chiar în seara de Crăciun, Sandra și Răzvan s-au căsătorit civil.

Sandra Izbașa s-a căsătorit cu Răzvan Bănică

Cei doi au ales deja restaurantul unde invitații sunt așteptați să se bucure de marele eveniment. Totul e pregătit până în cel mai mic detaliu și se poate observa că Sandra și Răzvan au angajat profesioniști în domeniu pentru ca întreg evenimentul să arate la cele mai mari standarde, scrie SpyNews.

Sandra Izbaşa, dublă campioană olimpică, se iubeşte cu nepotul unui actor celebru FOTO

Petrecăreții care vor fi alături de tinerii căsătoriți se vor bucura de bucate alese, însă mai întâi de toate cu siguranța se vor minuna de felul în care sunt așteptați la mese. În materie de flori s-au ales pentru mese flori albe, totul fiind asortat până la mai mic detaliu cu restul obiectelor de pe masă. Locația e una exclusivistă, are piscină, dar și o grădină, locul unde Răzvan și Sandra au fost așteptați în fața ofițerului de stare civilă pentru a răspunde la cea mai importantă întrebare din viața lor.