Sandra Izbașa se mărită: a fost cerută de soţie în ziua de Crăciun. Cine este norocosul

Sandra Izbașa se mărită! Fosta multimplă medaliată olimpică, mondială și europană la gimnastică a fost cerută de soţie în ziua de Crăciun.

RomaniaTV.net
26 dec. 2020, 10:58
Sandra Izbașa se mărită: a fost cerută de soţie în ziua de Crăciun. Cine este norocosul

Sandra Izbașa se mărită, iar fericitul este actorul Răzvan Bănică, nepot al lui Ştefan Bănică Jr.

Sandra Izbașa se mărită cu Răzvan Bănică

„DA! Cel mai special Crăciun! Am primit cel mai minunat cadou pe care şi-l poate dori o femeie vreodată! Încă de mici, cu toate visăm şi ne proiectăm momentul în care prinţul descalecă de pe calul său alb şi ne mărturiseşte iubire veşnică! Prinţul meu a făcut-o în dimineaţa de Crăciun, cu multă emoţie, candoare, curaj şi umor, într-un moment în care îmi doream enorm, însă nu îndrăzneam să îmi imaginez că ar putea fi posibil! Îţi mulţumesc pentru că exişti, dar mai ales pentru că de acum, vom exista împreună pentru totdeauna! Te ador infinit! @razvanbanica1”, a scris Sandra Izbaşa pe Facebook.

„DA !” Cel mai special Crăciun ! Am primit cel mai minunat cadou pe care și-l poate dori o femeie vreodată ! Încă de…

Publicată de Sandra Izbașa pe Vineri, 25 decembrie 2020

Sandra Izbașa, 30 de ani, dublă campioană olimpică la ediții diferite și una dintre cele mai frumoase sportive din țara noastră, a început relaţia cu actorul Răzvan Bănică în acest an. Fosta sporitvă are în palmares două medalii olimpice, aur la sol (Beijing 2008) și aur la sărituri (Londra 2012), dar și cinci titluri europene şi un argint mondial. În ultima perioadă, Sandra Izbașa este o prezență tot mai des văzută la evenimentele mondene și face furori în mediul virtual.

Răzvan Bănică (28 de ani) este actor al teatrului Nottara și cochetează și cu muzica. A absolvit Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografie și a jucat în mai multe producții TV, precum și în numeroase piese de teatru. Este nepotul lui Ștefan Bănică Jr., dar a declarat că unchiul său nu a avut nicio implicare în cariera sa.


loading...