Sandra Izbaşa, aproape de a treia OLIMPIADĂ. Vrea să revină în GIMNASTICĂ

Sandra Izbaşa, dublă campioană olimpică, a dezvăluit că revenirea Cătălinei Ponor în sala de antrenament a determinat-o să se gândească la întoarcerea în sportul de performanţă Sandra Izbaşa ia în calcul participarea la JO din 2016 de la Rio de Janeiro.

05 mart. 2015, 09:40
Sandra Izbaşa, aproape de a treia OLIMPIADĂ. Vrea să revină în GIMNASTICĂ

Sandra Izbaşa, dublă campioană olimpică, la Beijing (2008) şi Londra (2012), este aproape de participarea la cea de-a treia Olimpiadă. Recent, Marian Drăgulescu şi Cătălina Ponor şi-au anunţat revenirea la performanţă. De altfel, Cătălina Ponor este cea care pare să o convingă să revină în gimnastică.

Citeşte şi: Sandra Izbaşa se iubeşte cu Petrişor Ruge, dansatorul Andreei Bălan

„M-a întrebat exact când eu concuram la „Dansează printre stele” dacă doresc să revin, iar atunci i-am spus „Cătălina, tot respectul pentru tine, dacă vrei să faci acest lucru, fă-l pentru că merită. Eu nu-ţi pot da un răspuns pentru că mă ocup de altceva, iar dacă aş spune că da şi m-aş răzgândi, nu ar fi fair-play din partea mea”. Trebuie să să am o discuţie cu antrenorii, dacă pot face parte din echipă şi mă mai încadrez în toate cerinţele, vin cu drag!”, a declarat Sandra Izbaşa pentru ProSport.

Citeşte şi: Visul SECRET al Sandrei Izbaşa. Unde vrea SĂ LUCREZE

Sandra Izbaşa este în acest moment coordonator de imagine la CSA Steaua, unde are funcţia de locotenent.

„Momentan sunt nehotărâtă pentru că îmi doresc să fac mult mai mult pe acestă parte de comunicare, nu doar de imagine, însă acestă decizia va sta în ceea voi hotărî să fac pe viitor, în următoarele luni. Sunt ultimul an la master la Nutriţie şi remodelare corporală, îmi doresc să dau examenele şi să dau dizertaţia”, a mai spus Sandra Izbaşa.