Sandra Izbaşa se iubeşte cu Petrişor Ruge, dansatorul Andreei Bălan

Sandra Izbasa a incheiat relatia cu Andreo Bitang, fiul celebrei antrenoare de gimnastica Mariana Bitang. Fosta gimnasta s-a apropiat din ce in ce mai mult de Petrisor Ruge, cu care a facut ubn cuplu la "Dansez printre stele".

21 ian. 2015, 07:04
Sandra Izbaşa se iubeşte cu Petrişor Ruge, dansatorul Andreei Bălan

Sandra Izbasa si Petrisor Ruge evita sa se afiseze in public, relatia lor fiind la inceput.

„Sandra si Petrisor, dansatorul Andreei Balan, sunt impreuna de cateva luni. Cred ca din vara – toamna. Se feresc, nu se afiseaza impreuna pentru ca Sandra considera ca inca nu e momentul. Ea crede ca daca va aparea alaturi de Petrisor nu va scrie doar presa din Romania, ci si cea din strainatate.

Se inteleg bine, tatal ei a fost de acord cu relatia. Se intalnesc insa nu in locuri foarte populate si niciodata nu vin impreuna. De Craciun, amandoi au fost la Viena. Au petrecut o vacanta de vis. Petrisor a plecat cu Andreea Balan si dansatoarele ei, ca aveau un concert programat la Viena, iar Sandra a plecat singura. La hotel au stat cu totii, si in oras la fel.

Relatia e serioasa, doar ca ea nu e genul de fata care sa vorbeasca despre viata privata sau sa se afiseze la bratul unui barbat daca nu e sigura ca merita. Cand s-au intors in Romania, toate au fost bune si frumoase, insa in aeroport, in Bucuresti, s-au separat. Se purtau ca si cum nici nu se stiau. Despre relatia lor stiu doar cativa oameni din showbiz”, au dezvaluit surse din anturajul celor doi pentru WOWbiz.ro.