Sandra Mutu, apariţie extravagantă pe străzile Bucureştiului. Ţinuta sa valorează cât o garsonieră FOTO

Sandra Mutu este una dintre cele mai frumoase şi sexy neveste de sportivi din România. Tânăra devenită mamă de aproape un an a revenit rapid la formele care au consacrat-o, astfel că profită de acest lucru şi poartă tot felul de ţinute care mai de care.

31 mart. 2018, 11:56

Şi mai mult de atât, nu doar că o avantajează, doar că nu sunt nici la îndemâna oricui, scrie spynews.ro. Sandra Mutu a fost văzută în aceste zile pe străzile Bucureştiului purtând o ţinută de regine. Sandra Mutu nu s-a sfiit să-şi scoată la lumină ţinuta de mii de euro. Fără să stai pe gânduri ai putea să-ţi cumperi o garsonieră cu banii pe care Sandra Mutu i-a dat pe hainele cu care a ieşit din casă într-o zi obişnuită. Doar haina de blană şi poşeta au costat împreună 10.000 de euro, fără să mai punem la calcul încălţămintea şi celelalte articole vestimentare. 

Citeşte şi Adi Mutu a petrecut fără soţia sa, Sandra, de Ziua Femeii. Cu cine şi-a făcut de cap „Briliantul”

Soţia lui Adrian Mutu este şi o privilegiată şoferiţă care conduce o maşină în valoare de 80.000 de euro. Adrian Mutu este un bărbat împlinit alături de Sandra Mutu, tocmai de aceea îi face toate poftele soţie sale, vrând ca acesteia să nu-i lipsească nimic.