Sandu Geamănu, bătăuşul de copii

Lupta dintre clanuri face victime colaterale. Un copil de doi ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce Ilie Alexandru, zis Sandu Geamănu, l-a lovit cu o bâtă în cap. Totul s-a petrecut înainte de Crăciun, când clanul condus de Sandu Geamănu s-a bătut cu alţi interlopi.

RomaniaTV.net
14 oct. 2011, 17:26
Sandu Geamănu, bătăuşul de copii

Procurorii spun că mai mulţi interlopi conduşi de Sandu Geamănu au intrat noaptea în casă peste un clan rival. Conflictul a pornit de la o relaţie amoroasă. Când au ajuns în locuinţă, bărbaţii au lovit în stânga şi în dreapta, fără să le pese că cele mai multe victime erau copii şi femei.

„Vasile Marian, însoţit de Sandu Geamănu, au intrat în cameră, unde au început să lovească persoanele care se aflau acolo, printre care trei copii. Aceştia au lovit copiii care erau culcaţi pe pat”, arată prourorii în rechizitoriu.

Nici măcar strigătul uneia dintre mame nu l-a făcut pe Sandu Geamănu să se oprească:

În ciuda faptului că mai mulţi copii au fost loviţi în timpul conflictului, rudele acestora au renunţat la plângeri şi chiar au încercat să păcălească anchetatorii. Totul în schimbul unei sume de bani şi a unei maşini. Mai mult, complicele lui Sandu Geamănu a găsit o scuză bună, spunând că în seara în care a avut loc atacul, el era acasă şi împodobea bradul cu familia.