Sandu Lungu îl provoacă pe bătăuşul Cruduţei la o luptă în cuşcă

Seco Dubravko, potrivit informațiilor apărute în presă, ar fi vizitat-o pe Daniela Crudu la spital, dar apoi a primit un ordin de restricție pentru a nu se apropia de fosta asistentă TV. În urmă cu aproape două săptămâni, Cruduța a fost bătută și dată afară desculță din locuința de pe Prelungirea Ghencea la ora 05.30 dimineața.

RomaniaTV.net
20 feb. 2020, 06:05

Celebrul luptător de MMA Sandu Lungu a intervenit în scandalul momentului și vrea să-l provoace pe Seco Dubravko la o luptă în cușcă. „Muntele Bihorului” a transmis un mesaj scurt și la obiect în exclusivitate pentru Cancan: „Am un mesaj pentru Seco Dubravko. Dacă este, cu adevărat, bărbat, îl aștept cu mine în ring. Sau cu orice băiat de la Colosseum, că avem destui. Să o lase pe Daniela Crudu în pace, să lase orice femeie și, dacă îl ține, să vină cu mine în ring, să ne luptăm ca bărbații. Îl provoc la luptă, sunt foarte curios cum s-ar comporta. Îi transmit un lucru: bărbații care dau în femei sunt niște mielușei. Să vină cu mine în «cușcă» dacă este bărbat adevărat”.

Daniela Crudu, reacţie scandaloasă după ce a fost bătută de iubit: „Marş!” 

La mai bine de o săptămână de la bătaia pe care a primit-o de la iubit, Daniela Crudu s-a refugiat în apartamentul tatălui său, din Ferentari. În tot acest timp, Seco Dubravko, iubitul vedetei, a tot încercat să o contacteze pe fosta asistentă și să se întâlnească pentru o discuție. Cruduța nu a vrut să audă de așa ceva, însă este dispusă să converseze cu iubitul bătăuș – cu o condiție, să se vadă în apartamentul tatălui ei.

Acum o săptămână, Daniela Crudu a fost bătută serios de iubitul croat, după ce au petrecut la un club din oraș. Violențele au lăsat-o pe Cruduța cu trauma vizibile, vedeta având nasul spart și mai multe fracturi. Totuși, Cruduța spune că nu vrea să depună plângere împotriva lui Dubravko.

Daniela Crudu a îndrăznit să-şi arate faţa. Prima poză postată de Cruduţa, după bătaia primită FOTO