Sandu Lungu l-a pus la punct pe interlopul Bebino. „Muntele Bihorului”, provocat la un meci de KICKBOXING

Sandu Lungu, supranumit "Muntele Bihorului", a fost provocat de temutul Bebino. Interlopul care l-a răpus pe Bibiloi, în fața a 200 de "spectatori", vrea o luptă în ring cu campionul MMA, dar pe reguli de kickboxing.

17 dec. 2019, 06:40
Sandu Lungu l-a pus la punct pe interlopul Bebino. „Muntele Bihorului”, provocat la un meci de KICKBOXING

Sandu Lungu a avut o reacție uluitoare, prin care l-a pus la punct de Bebino, interlopul supranumit „King Kong”.

„Nu am auzit de provocarea lui Bebino. Nu înțeleg de ce m-ar provoca pe mine. Am auzit doar de condamnările lui, nu și de vreo realizare sportivă”, a spus Sandu Lungu.

„Muntele Bihorului”, victorie în 87 de secunde! Cum şi-a demolat Sandu Lungu adversarul. medicii au intervenit de urgenţă VIDEO

Bebino a devenit celebru după ce şi-a asigurat supremația în rândul Clanului Sportivilor, apoi a început să provoace pe oricine din lumea interlopă. Situație în care câțiva dintre liderii unor grupări s-ar fi simțit amenințați. Astfel, prin intermediul unuia dintre ei, Joe, tatăl celui supranumit „King Kong”, a luat la cunoștință de ce i se pregătește fiului său, dacă va continua cu aroganțele. Anume, se va forma o brigadă care, lesne de înțeles, îi va trage lui Bebino o bătaie soră cu moartea!

Noua vedetă a clanului Sportivilor, Bebino, umilit într-un club de fiţe din Capitală. Ce s-a întâmplat

Sandu Lungu este un luptător MMA, de aceea Bebino a cerut, atunci când l-a provocat pe „Muntele Bihorului”, să se bată în ring pe reguli de kickboxing. Doar că Sandu Lungu tocmai a obținut o victorie zdrobitoare în urmă cu două săptămâni, când a avut loc gala Colosseum Tournament XVII. Orădeanul de 45 de ani l-a învins, prin KO, în prima repriză, pe Bradosti Bradost, după ce l-a pus la podea de trei ori consecutiv.