„Sângele verde”: alimentul perfect, tratamentul minune pentru 100 de boli

Datorită celor peste 100 de compuşi ortomoleculari nutriţional-activi existenţi în acest ingredient-minune, este considerat „alimentul perfect din punct de vedere micronutriţional" și unul dintre cele mai sigure tratamente naturiste.

RomaniaTV.net
08 aug. 2016, 08:53
„Sângele verde”: alimentul perfect, tratamentul minune pentru 100 de boli

Mai mult decât atât, cercetările au scos la iveală faptul că bagajul micronutriţional a 3 litri de suc obținut din acest ingredient/aliment/medicament organic este echivalent cu cel a peste 70 kg de legume de grădină cultivate în condiţii bio.

Compoziția micronutrițională a sucului obținut din acesta i-a uimit și pe cercetători, depășind unanim așteptările. Fier, magneziu, calciu, potasiu, fosfor, clor, sulf, zinc, mangan, cobalt, cupru, iod sunt câteva dintre numeroasele minerale care contribuie la valoarea nutrițională a acestui suc-minune.

Citeşte şi  Creţuşca sau aspirina fără reţetă

La acestea se adaugă cantităţi impresionante de clorofilă, aminoacizi, antioxidanţi, enzime, fitohormoni și o serie de vitamine dintre care, mai reprezentative cantitativ sunt: beta carotenii, vitamina A, vitaminele din grupul B, vitamina C, E, K, D şi PP.

O doză de suc de acest fel este egală cu consumul de vegetale de 2 ½ kg, conţine minerale de 92 de feluri, care sunt esenţiale pentru organism. Este o proteină întreagă care conţine mai mult de 20 de lipide, deci conţine cele mult mai multe proteine decât orice alt aliment.

Citeşte mai mut pe antenasatelor.ro