Sâni de Oscar: Actriţe care au apărut TOPLESS în filme GALERIE FOTO

Cu toate că decernarea premiilor Oscar 2013 s-a încheiat, melodia "We Saw Your Boobs" (V-am văzut sânii), interpretată de prezentatorul galei a rămas în mintea publicului. Seth McFarlene, cunoscutul comediant american, a reuşit să şocheze publicul prezent în sală, după ce a cântat o piesă despre actriţele care şi-au lăsat sânii la vedere în timpul filmărilor, spre bucuria cinefililor.

26 feb. 2013, 13:54

Melodia cântată de Seth McFarlane a reuşit să surprindă atât actorii şi actriţele prezente la decernarea premiilor Oscar, cât şi persoanele care vizionau transmisia televizată. Se pare că producătorul american s-a pregătit intens pentru interpretarea acestei piese. El a fost acompaniat de un cor de bărbaţi care au dansat şi au cântat alături de el, potrivit The Sun.

Citeşte şi TOPUL celor mai puţin SEXY actriţe de la Hollywood. Bărbaţii au votat cele mai respingătoare vedete

În timp ce multe dintre scene sunt cunoscute de cinefilii din întreaga lume, există şi secvenţe care au fost uitate de cei care au vizionat filmele. Următoarele cadre prezintă adevăraţii „sâni de Oscar”. Nimeni nu ştia dacă apariţia nud le-a oferit un avantaj în câştigarea râvnitului premiu, dar cu siguranţă a adus mai mulţi bărbaţi în cinema.

Citeşte şi: OSCAR 2013. Cea mai bună actriţă, protagonista celui mai JENANT moment al galei VIDEO