Sâni naturali vs. silicoane. Indiciile care fac diferenţa

Din ce în ce mai multe femei apelează la chirurgia plastică pentru a avea un bust generos şi pe placul tuturor bărbaţilor. Şi multe dintre ele exagerează de obicei cu dimensiunea implanturilor, gândindu-se doar că noii sâni le vor face mai atrăgătoare. Există, de altfel, mai multe indicii cu ajutorul cărora sânii mari de la mama natură pot fi deosebiţi de implanturi.

RomaniaTV.net
14 nov. 2012, 20:07
Sâni naturali vs. silicoane. Indiciile care fac diferenţa

Dacă îţi petreci o seară în club, este imposibil să nu vezi măcar o pereche de sâni mari care să te facă să te întrebi dacă or fi naturali sau implanturi. Şi cum testarea directă, prin pipăit, nu este tocmai la îndemână, vă dezvăluim câteva indicii pe baza cărora se poate face diferenţa.

Sânii mari siliconaţi sunt foarte apropiaţi. Cele mai multe dintre femei au distanţa dintre sani de 5-8 centimetri, însă implanturile o reduc semnificativ. Iar dacă aproape se ating, atunci cu siguranţă că sunt falşi.

Sânii mari siliconaţi sunt prea ridicaţi. De obicei, sânii sunt poziţionaţi aproape de subsuoară. Iar implanturile sunt mai ridicate decât sânii naturali. Totuşi, această observaţie se poate face doar dacă domnişoara vizată este îmbrăcată subţire, pentru că şi sutienele push-up ridică sânii.

Citeşte continuarea pe Sfatulparintilor.ro