Sânmărtean: Partida cu Zurich e istorică

Mijlocaşul FC Vaslui, Lucian Sânmărtean, a declarat că echipa sa se află în faţa unui meci istoric şi nu trebuie să arate niciun fel de milă în întâlnirea de miercuri cu FC Zurich, din grupa D a Ligii Europa, informează site-ul oficial al UEFA.

RomaniaTV.net
14 dec. 2011, 06:57
Sânmărtean: Partida cu Zurich e istorică

„Acest meci nu va fi diferit de cel de la Piatra Neamţ, pentru că intrăm cu gândul la victorie. Nu cred că Zurich va lua meciul uşor, chiar dacă nu mai are şanse de calificare. Nu cred că Zurich are individualităţi de care să ne fie teamă, dar ca echipă sunt foarte buni. La Piatra Neamţ am fost surprins să văd o echipă elveţiană jucând un fotbal atât de modern. Trebuie să avem încredere şi să nu arătăm milă în acest joc devisiv. Este finalul grupei şi e o partidă istorică, suntem la un pas de cea mai mare performanţă a clubului”, a spus Sânmărtean.

De cealaltă parte, directorul sportiv al FC Zurich, Fredy Bickel, a precizat că îşi doreşte ca echipa sa să lase o impresie plăcută la final de grupă. ”Suntem determinaţi
să obţinem un rezultat pozitiv. Chiar dacă nu mai avem şanse de calificare, ar fi bine pentru starea noastră de spirit. În schimb, FC Vaslui luptă pentru calificare. Un rezultat bun ne-ar scoate dintr-o pasă proastă şi, din acest punct de vedere, jocul are o semnificaţie mare pentru noi”, a spus Bickel.

Meciul FC Zurich – FC Vaslui se va disputa, miercuri, de la ora 20.00, în ultima etapă a grupei D a Ligii Europa.