Șansă la viață pentru make-up artistul jurnaliștilor! Apelul disperat al cunoscuților, după ce Vali, mamă a doi copii, a fost diagnosticată cu o boală gravă

Valentina Petre, o tânără make-up artist și mamă, a fost diagnosticată cu o boală rară și are nevoie de ajutor mai mult ca oricând.

29 dec. 2022, 14:06
Șansă la viață pentru make-up artistul jurnaliștilor! Apelul disperat al cunoscuților, după ce Vali, mamă a doi copii, a fost diagnosticată cu o boală gravă

Vali, așa cum îi spun toți cunoscuții, lucrează de 20 de ani în televiziune. Este un make-up artist cu experiență, o adevărată profesionistă în domeniu. Are un soț minunat și doi copii care îi sunt alături necondiționat și se roagă neîncetat ca totul să fie bine.

Valentina a fost diagnosticată cu o boală rară și are nevoie de ajutor pentru a primi o nouă șansă la viață. Toți cei care o cunosc pe tânără și nu numai s-au mobilizat și încearcă să o salveze.

„Ea este Vali de la Machiaj! Așa o cunoaștem cu toții, colegii din televiziune. Frumoasă, tonică și un râs aparte. Acum, Vali râde din ce în ce mai rar. O boală gravă a lovit-o exact când în viața ei abia intrase un pui de om. Diagnosticul este carcinom scuamos pelvin cu neuropatie cronică hiperalgică de nerv sciatic stâng prin invazie tumorală pelvină. Boala se poate tristă, dar este nevoie de un efort comun. Dacă poți, ajută și tu o mamă să trăiască pentru copiii ei”, se arată în postarea distribuită de cunoscuții Valentinei.

Șansă la viață pentru Valentina. „Încă mai avem de râs, cântat și povestit”

Rudele, colegii, prietenii, toți cunoscuții Valentinei fac tot posibilul să-i readucă acesteia zâmbetul pe buze și să contribuie măcar cu puțin la șansa ei la viață.

„Ne cunoaștem de-o viață și încă mai avem de machiat, râs, cântat și povestit pentru încă o viața. Vă mulțumesc pentru bunăvoință!
Valentina Petre te iubim, știi tu de ce!”, a scris un prieten pe rețelele sociale.

Citește și Fata cu brațele amputate în accidentul din Pașcani a primit o nouă șansă la o viață normală. Medicii au reușit să îi salveze membrele

„Că am râs împreună mulți ani, că ne-am susținut reciproc, că m-a învățat să mă îmbrac și chiar mi-a ales ea primele haine elegante (ceea ce eu nici nu știam că mi se potrivesc vreodată ) și chiar și cercelul din limbă l-am făcut pentru că îmi plăcea cum îl purta ea pe al ei. Și da, tot ea mă făcea cea mai frumoasă din lume. Pentru că este un make-up artist extraordinar, cu mâini fermecate.

Acest om deosebit trăiește o dramă acum!La numai doi ani și jumătate de când a devenit din nou mămică, Valentina Petre s-a îmbolnăvit! Grav! Dar nu despre diagnostic o să spun acum, deși dacă este nevoie există toate hartiile medicale iar soțul ei – Petre Alexandru – le poate pune la dispoziție.

Acum vreau să vorbesc despre empatie, gânduri bune și o mână de ajutor! Orice ajutor! Și da, am spus corect : orice ajutor! Pentru că, în situația actuală, fiecare leuț contează.

Eu recunosc că am trăit momente în care mi-a fost rușine să donez pentru că suma pe care o aveam era… prea mică. Să nu fiți Ilinca! Puțin de la mine cu puțin de la tine, în final se adună. Și asta pentru un om care nu numai că prețuiește, dar are și nevoie de fiecare leu oferit alaturi de un gând bun!

Și încă ceva. Vali nu a vrut să spună public prin ce trece și ce greutăți are. Îi era teamă că generează milă și îi era și rușine să ceară ceva pentru ea. Cerem noi, prietenii ei! Ajută și tu o mamă să trăiască pentru copiii ei!

În concluzie, vă rog, mai ales pe cei cu care am împărțit ani buni pe coridoarele televiziunilor, dați cât de puțin puteți pentru un om care v-a făcut, dacă nu viața, măcar fața mai frumoasă vreodată!

Ceilalți, chiar dacă nu o cunoașteți personal, credeți – ne că este un om cald și bun, care merită o mână de ajutor acum când îi este cel mai greu!
Și un share ajută, pentru că șansa poate să apară de unde nici nu te aștepți! Multumesc pentru Valentina și familia ei! Doamne Ajută! A, încă ceva. Valentina, te iubim mult și vrem să facem tot ce putem pentru tine”, a scris o apropiată a Valentinei pe Facebook.

Citește și Mama Alexiei, adolescenta care și-a pierdut brațele în tragedia din Pașcani, dezvăluiri cutremurătoare: „E foarte pozitivă, abia așteaptă fiecare operație. Știe că așa e mai aproape de vindecare”

„E perioada aceea din an in care se spune sa fim mai buni. Valentina este fata care m-a ajutat sa imi descopar pentru prima oara, pasiunea pt make-up. Un om extraordinar de bun tot timpul. Un om fantastic de frumos. Un om care merita sa zambeasca. Orice ajutor e binevenit! Chiar si doar un simplu share si mesajul poate ajunge acolo unde trebuie. Valentina Petre MERITA! Va multumesc din suflet!”.