La agăţat de primari. Sânziana Buruiană s-a dat la un om însurat

Sânziana Buruiană l-a uitat în sfârşit pe Răţoi. Blonda şi-a îndreptat atenţia spre un alt bărbat, primar de meserie în localitatea Sascut.

07 iun. 2013, 08:43

Sânziana se plimbă de câteva zile prin Bacău pentru filmările unei emisiuni, astfel întalnindu-l şi pe primarul foarte bogat al comunei din Bacău.

Sânziana s-a orientat bine, primarul având în posesie un Porsche şi un club în localitatea pe care o are în conducere.

cristi

Sânziana si Cristi au petrecut mult timp unu in compania celuilalt pe durata şederii focoasei blonde în Bacău, susţin surse din Bacău, citate de WOWbiz.ro.

„Sânzi era foarte fericită că Bostan era mereu în preajma sa! Dar ca să nu dea prilej de bârfe, avea grijă ca tot timpul lânga ea să se afle şi Tonciu, prietena ei! Stiţi însă cum e gura lumii! N-o inchizi cu scheme din astea!”, a spus pentru WOWbiz.ro o sursă de la faţa locului.

Sanzi si Tonciu

Cristian Bostan, primarul localităţii Sascut din Bacău, în vârstă de 38 de ani, pare sa fie un om fără prejudecăţi asta reieşind din fotografiile publicate pe un site de socializare unde acesta pozează relaxat lânga soţia şi cumnata sa.

PRIMAR

Conform informaţiilor de pe site-ul de prezentare a primăriei Sascut, acesta menţionează că este membru PSD şi se laudă cu dezvoltarea unei afaceri de succes în domeniile transport, televiziune prin cablu şi internet.