Sânziana Buruiană are coşmaruri: „Visez că vine sfârșitul lumii”

Sânziana Buruiană nu mai are parte de nopți odihnitoare de când a început să aibă același coșmar, nopți la rând. Vedeta a publicat un mesaj îngrijorător pe Facebook unde a mărturisit că nu înțelege ce se întâmplă cu ea și de ce trebuie să aibă acele vise înfiorătoare.

RomaniaTV.net
03 feb. 2018, 08:51

Sânziana visează că se apropie sfârșitul lumii, și nu știe ce înseamnă acele cosmaruri sau dacă un însemnătate. Ea visează avioane militare și focuri de armă. Vedeta crede că este vorba despre apocalipsă care este reprezentată printr-un război aerian, iar în visul ei, oamenii nu știu unde să se ascundă, scrie Click

 

”E a treia oară când visez că vine sfârşitul lumii. Acelaşi vis, avioane militare peste tot, cerul, focuri de armă, ca un fel de război aerian şi oameni care nu ştiu unde să se mai ascundă. Oare ce înseamnă?”, s-a ăntrebat ea, printr-un mesaj public, iar fanii n-au întârziat să reacţioneze.
Prietenii virtuali ai vedetei sunt îngrijorați și i-au lăsat diverse mesaje de încurajare, dar i-au transmis și că, visele de fapt nu au valoare.

”Eşti mult prea îngrijorată probabil. Sau te gândeşti mai intens la ceva de genul. ”, ”Vise…nu înseamnă nimic, nu te mai speria.”,  ”Eşti un suflet sensibil, reacţionezi aşa la toate nenorocirile care se întâmplă în lume”, au fost mesajele lăsate de prietenii virtuali ai vedetei.
Sânziana Buruiană își alăptează fiica de doi ani, din motive de sănătate. Vedeta consideră că dacă îi dă în continuare lapte matenr, fetița ei va fi ferită de boli.