Sânziana Buruiană, detalii picante din viața intimă. Cât de des se iubește cu soțul ei: „Femeia trebuie satisfăcută în dormitor”

Sânziana Buruiană, detalii picante din viața intimă. De câțiva ani buni, blondina a renunțat la lumina reflectoarelor și și-a întemeiat o familie alături de soțul ei, căruia i-a dăruit două fetițe. Cu toate că prioritățile s-au schimbat, fosta asistentă TV spune că nu a neglijat viața de cuplu.

15 feb. 2024, 11:54
Sânziana Buruiană, detalii picante din viața intimă. Cât de des se iubește cu soțul ei: „Femeia trebuie satisfăcută în dormitor”
Sânziana Buruiană, detalii picante din viața intimă

Sânziana Buruiană, detalii picante din viața intimă. Vedeta a fost mereu deschisă cu privire la viața ei sentimentală și nici de această dată nu a ezitat să răspundă la una dintre cele mia indiscrete întrebări despre viața de cuplu și anume: ”Cât de des e bine să facă dragoste într-o relație”.

Citește și: Cu ce probleme se confruntă Sânziana Buruiană, după 8 ani de alăptare. Blondina a recunoscut: „Fetița mea cea mică vrea în continuare”

Sânziana Buruiană, detalii picante din viața intimă

Blondina a oferit cel mai sincer și asumat răspuns: „Ideal este în fiecare zi până apar grijile, responsabilitățile și bătrânețea”.

Sânziana Buruiană știe cum să își țină soțul aproape și a dezvăluit secretul unei relații de lungă durată. „Chiar îi găsisem o postare astăzi și mi s-a părut foarte amuzant, că pentru a avea o căsnicie fericită, soțul trebuie să iasă satisfăcut din bucătărie, iar femeia din dormitor. Am zis că dacă mă mai întreabă cineva care e secretul căsnicie, pe asta o spun.

Cred că cel mai important e ca cei doi să aibă pasiuni comune, nu neapărat legate de serviciu, ci să își dorească aceleași lucruri, să aibă aceleași preferințe. Atunci chiar poți să zici că ți-ai găsit sufletul pereche.

Altfel, dacă sunt contradicții și păreri diferite, după cum vezi, multe căsnicii eșuează. Trebuie să găsești acea persoană care să te completeze cumva, zic eu.”, a mărturisit Sânziana Buruiană, pentru Wowbiz.ro.