Cum reușește Sânziana Buruiană să mențină flacăra aprinsă în căsnicia ei. ”Bărbatul trebuie să iasă satisfăcut din bucătărie, iar femeia din dormitor”

Sânziana Buruiană este un nume sonor în showbiz-ul românesc. Îndrăgita vedetă și-a clădit o familie minunate, de care este foarte mândră. Sânziana are un soț care o iubește enorm, iar din rodul iubirii lor au ieșit două fetițe frumoase. Ce a mărturisit vedeta despre căsnicia ei, află în articol.

09 ian. 2024, 15:52

Sânziana Buruiană este una dintre cele mai cunoscute femei din țară. Vedeta și-a clădit o familie de ceva timp și are o viață la care multe femei visează.

Citește și Sânziana Buruiană este aproape să intre în Cartea Recordurilor! Fosta asistentă TV alăptează de 8 ani de zile: „Nu mă opresc!”

Sânziana a avut noroc și de un soț care o iubește enorm, iar din rodul iubirii lor au ieșit și două fetițe frumoase.

„Chiar îi găsisem o postare astăzi și mi s-a părut foarte amuzant, că pentru a avea o căsnicie fericită, soțul trebuie să iasă satisfăcut din bucătărie, iar femeia din dormitor. Am zis că dacă mă mai întreabă cineva care e secretul căsnicie, pe asta o spun.

Cred că cel mai important e ca cei doi să aibă pasiuni comune, nu neapărat legate de serviciu, ci să își dorească aceleași lucruri, să aibă aceleași preferințe.

Atunci chiar poți să zici că ți-ai găsit sufletul pereche. Altfel, dacă sunt contradicții și păreri diferite, după cum vezi, multe căsnicii eșuează. Trebuie să găsești acea persoană care să te completeze cumva, zic eu”, a spus Sânziana Buruiană, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Acum, după spusele Sânzianei Buruiană, pare că blondina gătește și este femeie de casă în toată regula, mai ales că în urmă cu câteva luni, soțul acesteia s-a plâns în public de faptul că nu are grijă de casă.

Nicolae Zuluf, fost fotbalist, s-a plâns în direct la TV de soția sa, chiar la începutul anului 2023.

„Ea nu are grijă nici de casă, nici de mașină, intră încălțată cu noroi. Mie nu-mi place la ea că este prea lentă. Ea vine după două ore, vine la mașină, se mai duce apoi în casă că a uitat ceva”, spunea fostul fotbalist.

”Când văd cuplurile astea că se ceartă din prostii pe care eu le trăiam la 18 ani..”

De asemenea, la un moment dat au apărut zvonuri cum să Sânziana Buruiană s-a despărțit de soțul ei, însă vedeta nici nu s-ar fi gândit vreodată la divorț, după spusele sale. Ea spune că odată ce te-ai căsătorit, ai făcut-o pentru totdeauna.

„Eu sunt adepta familiei clasice. Odată ce te-ai căsătorit, ai făcut-o pentru totdeauna. Eu nu aș fi acceptat nici ca nevastă, nici ca și copil să trăiesc într-o familie cu părinți despărțiți.

Văd în ziua de astăzi că oamenii renunță mult prea ușor și acceptă o altă mamă, un alt tată și se complac în niște situații. Eu nu am fost obișnuită așa, nici soțul meu. Pentru mine, a evoluat relația noastră. În momentul în care apar copiii, devine o relație matură, nu mai ai timp de copilărisme.

De noi depind viitorul lor, este o responsabilitate enormă să crești și să educi un copil. Când văd cuplurile astea că se ceartă din prostii pe care eu le trăiam la 18 ani…trebuie să ai lângă tine o persoană rațională, să aveți aceleași valori, să fie un bărbat cu picioarele pe pământ, să știi că indiferent de greutățile din viață, nu își va părăsi copiii, familia.

Citește și Sânziana Buruiană, acuzată de soț că e leneșă și intră cu noroi în casă. Ce spune vedeta despre divorț: „Pe mine mă depășesc lucrurile astea”

Dacă la primul obstacol fugi, nu mai are niciun sens. Soțul meu mi-a demonstrat de-a lungul timpului, având probleme cu părinții de sănătate, au fost perioade când nu m-am mai ocupat atât de bine de el, de cea mică, că este omul în care pot avea încredere în momentele grele,  pentru că atunci vezi cu adevărat. Cine spune că un copil te apropie, nu este chiar așa, nu este ușor. Relația trebuie să fie solidă și apoi să apară copilul”, a declarat Sânziana Buruiană pentru Wowbiz.ro.