Sânziana Buruiană este aproape să intre în Cartea Recordurilor! Fosta asistentă TV alăptează de 8 ani de zile: „Nu mă opresc!”

Sânziana Buruiană nu se joacă atunci când vine vorba de copiii ei, iar pentru asta este gata să intre și în Cartea Recordurilor. Fosta asistentă TV celebrează în luna ianuarie 8 ani de când alăptează și nu are de gând să se oprească acum.

14 dec. 2023, 10:53

Sânziana Buruiană, în vârstă de 38 de ani, s-a dovedit a fi o mamă dedicată, care acordă tot timpul pe care îl are copiilor ei. De altfel, ea a renunțat la alte activități, devenind o mămică cu normă întreagă. Un bun exemplu, care dovedește că maternitatea este cea mai importantă pentru ea, este faptul că fosta asistentă TV a atins un record în ceea ce privește alăptatul, depășind cu mult normele obișnuite, mai ales în rândul vedetelor din România.

Citește și: Cum a vrăjit-o miliardarul Daniel Dines pe mai tânăra lui amantă. Iuliana Doroftei a fost plimbată cu un avion de 70 de milioane de dolari. Doar Jeff Bezos și Elon Musk își permit asemenea aroganțe

Pe 1 ianuarie 2024, Sânziana Buruiană va sărbători un impresionant prag de opt ani de când alăptează neîntrerupt. Această realizare depășește cu mult standardele obișnuite și surprinde atât publicul român, cât și pe cel internațional. Chiar și în această perioadă, Sânziana Buruiană reușește să își păstreze senzualitatea, având în vedere că ultima sa apariție din jacuzzi amintește de epoca de glorie. Într-un interviu, Sânziana Buruiană a dezvăluit că este hotărâtă să continue acest parcurs extraordinar și să-și alăpteze fetițele și în anii următori.

„Pe 1 ianuarie anul viitor împlinesc opt ani de când alăptez non stop. Nu mă opresc, le dau până vor dori ele să se oprească. Nu are ce să le cauzeze că stau amândouă bine cu imunitatea”, a declarat Sânziana, pentru Click!

Chiar dacă acum cele două fetițe, Izabela ( 7 ani) și Antonia (3 ani) îi ocupă tot timpul, Sânzi se păstrează în formă și își mai permite și la 38 de ani să pozeze sexy, în jacuzzi, cum o făcea pe vremuri.

„Până nu termini de rezolvat problemele copiilor nu te poți relaxa! Abia după ce-i bagi la somn poți să te ocupi și de viața ta, până atunci nu ai cum! Să mă vezi după o zi de muncă, atunci când trebuie să le rezolv la fiecare problemele, dacă mai sunt în formă! Nu ai cum! La 12 noaptea pot să mă relaxez și eu împreună cu soțul!”, a mai mărtirisit Sânziana, pentru Click!

Sânziana Buruiană își dorește să intre în Cartea Recordurilor în materie de alăptat. Vedeta a declarat că ar fi dispusă să o facă timp de 10 ani de zile. Fosta asistentă TV consideră că laptele matern este sănătate curată, pentru că este plin de nutrienți și ajută la formarea unei imunități foarte bune.

Citește și: Românii scot sume uriașe din buzunare pentru acest produs tradițional spaniol. Costă până la 6.000 de lei dacă vrei să îl ai pe masa de Crăciun