Sânziana Buruiană, la un PAS de a PIERDE SARCINA. Iată DETALII despre GESTUL care îi putea fi FATAL

Sânziana Buruiană este extrem de fericită de când s-a căsătorit cu iubitul său, fotbalistul Nicolae Zuluf, căruia îi va dărui şi un copil, în mai puţin de trei luni, potrivit apropiaţilor săi.

RomaniaTV.net
05 oct. 2015, 09:27

Sânziana Buruiană a şocat pe toată lumea cu decizia sa rapidă de a se căsători anul acesta. Deşi nu a vrut să se afle adevăratul motiv pentru care se va căsători atât de rapid, cei de la WoWBiz au aflat că Sânziana Buruiană este însărcinată în 7 luni şi că va aduce pe lume o fetiţă. Mai mult decât atât, fotomodelul se pare că vrea să aibă toate lucrurile puse la punct înainte de venirea micuţei pe lume şi ca drept urmare, aceasta se va căsători religios pe 18 octombrie.

De asemenea, sursa citată mai sus a mai dezvăluit că Sânziana Buruiană nici nu ştia că este însărcinată, pe vremea când a participat la emisiunea „Splash! vedete la apă”, ea riscându-şi atunci sarcina şi starea de sănătate.

„Sânziana e fericită că va avea o fetiţă pentru că asta şi-a dorit. Zuluf îşi dorea orice, dar Sânzi a vrut fetiţă. E gravidă în 7 luni, burtica nu e foarte mare, e norocoasă, plus că a luat doar câteva kilograme în greutate. Nu a avut o sarcină foarte grea, ea a fost activă, a participat la evenimente, emisiuni…

Plus că a aflat târziu că e însărcinată, s-a dus şi la concursul „Splash”, a sărit în apă, în cap, de la mai mulţi metri înălţime, dar atunci nu ştia că e gravidă. Putea să piardă sarcina, dar, uite, a ajutat-o Dumnezeu să fie totul bine. Dacă ştia că e însărcinată, sigur nu mai participa. A făcut şi sală, n-a renunţat, ei i se părea că s-a îngrăşat, nu că e gravidă. E foarte fericită, e cea mai fericită perioadă din viaţa ei. Zuluf abia aşteaptă să-şi strângă în braţe bebeluşul”, au declarat apropiaţii vedetei pentru sursa citată.

Citeşte şi  Sânziana Buruiană s-a măritat cu Nicolae Zuluf. Vezi aici imagini de la eveniment