Sânziana Buruiană a vorbit cu ochii în lacrimi despre sarcină. Ce i-au spus medicii despre bebeluş

Sânziana Buruiană a încercat pe cât posibil să îşi ascundă sarcina, însă tot a fost dată de gol mai repede decât ar fi crezut. Cum nu mai putea ascunde acest "amănunt", fosta asistentă TV a acceptat invitaţia unei televiziuni de a vorbi într-o emisiune despre sarcină.

RomaniaTV.net
16 oct. 2015, 10:09
Sânziana Buruiană a vorbit cu ochii în lacrimi despre sarcină. Ce i-au spus medicii despre bebeluş

Sânziana Buruiană a surprins întrega suflare mondenă cu decizia ei de a se căsători civil cu fotbalistul Zuluf. Mai mult decât atât, vedeta a uimit din nou şi atunci când a fost demascată de paparazzi, care aflaseră că este însărcinată.

Cu toate că este în febra pregătirilor pentru cununia religioasă, Sânziana Buruiană şi-a făcut timp să meargă în cadrul unei emisiuni TV şi să facă dezvăluiri incendiare despre perioada sarcinii.

„Chiar am vrut să surprind pe toată lumea. M-am ascuns bine. Am folosit rochii care să ascundă. Am aflat pe la 3 luni şi jumătate pentru că nu am avut simptome deloc. La un moment dat mi-am dat seama pentru că mă simţeam foarte obosită. O să fie fetiţă. Nu ne-am gândit la nume încă”, a declarat Sânziana Buruiană.

Citeşte şi  Sânziana Buruiană, DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre NOAPTEA NUNŢII


loading...