Săptămână grea pentru 3 zodii: Care este cea mai bătută de soartă

Săptămâna aceasta va fi una extrem de grea pentru 3 zodii, acestea fiind supuse mai multor situații negative. Vor trebui să treacă prin momente destul de tensionate și își vor pierde cumpătul destul de des.

RomaniaTV.net
19 mai 2020, 12:42
Săptămână grea pentru 3 zodii: Care este cea mai bătută de soartă

Rac

Sectorul sentimental al racilor este la pământ în perioada aceasta, iar cel mai rău va fi în această săptămână. Inima lor va trece prin multe și, oricât de mult ar încerca să facă ceva în această privință, le va fi foarte greu.

Certurile din cuplu, reproșurile, cuvintele aruncate doar de dragul de a spune ceva, dar și aflarea unor secrete destul de vechi, dar și de dureroase, îi vor face pe nativii rac să aibă parte de cea mai dezastruasă săptămână din punct de vedere sentimental.

Se vor simți trădați, abandonați, neînțeleși, folosiți. Vor încerca fel de fel de lucruri pentru a scăpa de toate stările negative care îi vor încerca pe parcursul acestei săptămâni, dar nimic nu îi va ajuta.

Oricât de mult ar încerca, vor trebui să suporte toate aceste lecții dureroase, deoarece nu pot schimba cursul destinului.

Cum în orice rău există până și cea mai mică fărâmă de bine, racii au șanse foarte mari de a învăța ceva din toate aceste lucruri.

Taur

Tot sectorul sentimental va fi cel care le va da bătăi de cap și nativilor taur. Aceștia ar face bine să se aștepte la o despărțire pe parcursul acestei săptămâni, deoarece este mai mult decât previzibil acest lucru.

Citeste articolul complet pe horoscop yve.ro