Săptămână productivă: Peste 60 de persoane urmărite şi o sută dispărute au fost găsite în ultimele zile

Peste 60 de persoane urmărite pentru a fi arestate sau pentru a executa pedepsele cu închisoarea primite în instanţă şi aproape o sută date dispărute, dintre care 65 de minori, au fost găsite în ultima săptămână, informează, sâmbătă, Poliţia Română.

26 oct. 2013, 11:35
Săptămână productivă: Peste 60 de persoane urmărite şi o sută dispărute au fost găsite în ultimele zile

Poliţiştii de la investigaţii criminale au prins, în ultima săptămână, 64 de persoane urmărite, dintre care 45 aveau condamnări definitive la pedepse cu închisoarea, iar în cazul altor trei erau emise de instanţe sentinţe de internare la neuropsihiatrie. Alte 16 persoane depistate de poliţişti erau căutate pentru a fi arestate, dintre care şase aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

De asemenea, poliţiştii au găsit 99 persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 65 de minori.

Iată câteva din aceste cazuri, rezolvate de poliţişti:

În 23 octombrie, un bărbat de 31 de ani, din comuna Măstăcani, judeţul Galaţi, condamnat la 15 ani de închisoare pentru omor, a fost prins de poliţişti şi încarcerat în Penitenciarul Galaţi.

Un alt bărbat, în vârstă de 32 ani, tot din comuna Măstăcani, care fusese condamnat pentru omor la 20 ani de închisoare, a fost prins în aceeaşi zi, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu Rutier. Acesta a fost dus de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din IPJ Giurgiu în Penitenciarul Giurgiu.

În 18 octombrie, un tânăr de 26 ani, din comuna Cordăreni, judeţul Botoşani, condamnat la cinci ani de închisoare pentru furt, a fost prins de poliţiştii de investigaţii criminale din IPJ Botoşani.

 

VEZI SI:

Un câine poliţist a fost OBLIGAT „să semneze” o declaraţie de martor


loading...
Partenerii noștri