Şapte accidente au avut loc în ziua de Crăciun, în Bucureşti

Şapte accidente au avut loc în prima zi de Crăciun, iar şapte persoane au fost rănite, dintre care două grav, a declarat joi purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Andrei Codău.

26 dec. 2013, 12:32
Şapte accidente au avut loc în ziua de Crăciun, în Bucureşti

Potrivit lui Andrei Codău, miercuri, în prima zi de Crăciun, în Capitală au fost înregistrate două accidente grave şi cinci uşoare.

În cele şapte accidente, două persoane au suferit răni grave şi cinci au fost rănite uşor, a precizat Codău.

În prima zi de Crăciun, poliţiştii bucureşteni au prins o persoană care voia să fure dintr-o locuinţă. O altă persoană a fost prinsă în flagrant când încerca să fure o motocicletă. De asemenea, poliţiştii au găsit la o persoană 1.228 de petarde, au declarat oficiali din Poliţia Capitalei.

Poliţia Capitalei a primit în 25 decembrie şi o sesizare privind decesul unei tinere care a căzut de la etajul şase al unui bloc din Sectorul 6. Din primele cercetări rezultă că tânăra a căzut de la balconul locuinţei sale, în timp ce întindea rufe.

Un alt incident a avut loc în Sectorul 4 al Capitalei, casa unui bărbat în vârstă de 75 de ani fiind distrusă într-un incendiu produs din cauza unei lumânări uitate aprinse.

Adrian Marin, de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, a declarat că incendiul a avut loc miercuri, la o casă de pe strada Roşiori, fiind sesizat în jurul orei 18.15.

Casa a ars aproape în întregime, iar focul a afectat şi cablurile de curent electric, alimentarea cu energie fiind oprită mai mult timp în acea zonă.

Bărbatul a spus că a plecat să ia pâine, iar când s-a întors şi-a găsit casa arsă.