Şapte ani de la moartea elevului care s-a sinucis pentru profa de română. Vezi ce s-a întâmplat cu Corina

Va mai amintiţi de Ralph, pe numele sau Bogdan Costache, elevul care s-a sinucis din dragoste pentru profesoara de română. Cu doar cateva zile in urma, s-au implinit sapte ani de la moartea sa prematura, iar parintii lui au plans necontenit la cimitir.

RomaniaTV.net
17 iun. 2014, 19:00
Şapte ani de la moartea elevului care s-a sinucis pentru profa de română. Vezi ce s-a întâmplat cu Corina

Ralph avea doar 18 cand s-a aruncat de la geamul garsonierei profesoarei pe care o iubea. Toate acestea se intamplau pe 24 mai 2007, cand pentru o dragoste interzisa Ralph a decis sa-si incheie socotelile cu viata. Asta deoarece iubita sa, profesoara lui de romana, Corina Vasile, a ales sa ramana cu sotul sau si i-a rupt inima adolescentului.

Potrivit cancan.ro, la cavoul unde isi doarme somnul cel de veci vine doar familia, iar locul este foarte bine intretinut. Parintii sai vin chiar de doua ori pe saptamana la capataiul fiului lor.

Chiar daca au trecut multi ani de atunci, cazul lui Ralph creeaza controverse. Multi au blamat-o pe profesoara, altii i-au luat apararea, cert este ca ea acum se afla in Anglia, unde preda la o unitate de invatamant.