Şapte atleţi din Camerun au "evadat" în Europa

Publicat: Marţi, 07 August 2012 22:41 // Actualizat: Marţi, 07 August 2012 23:06 // Sursa: RTV.net

Cei şapte sportivi din delegaţia Camerunului la Jocurile Olimpice de la Londra au dispărut fără urmă, deocamdată, din Satul Olimpic. Se crede că ei s-au hotărât să rămână pe continentul european, ca imigranţi, din motive economice.

Între cei şapte sportivi camerunezi daţi dispăruţi, cinci erau boxeri, informează BBC online. Valul "emigrării" sportivilor camerunezi a fost declanşat de o rezervă a portarului echipei feminine de fotbal, Drusille Ngako, după cum a informat misiunea Camerunului la Olimpiadă, informează BBC în ediţia online.

"Ceea ce era la început un zvon s-a confirmat", a declarat şeful lotului olimpic camerunez, David Ojong, care a trimis marţi o scrisoare la Ministerul Sportului din Camerun, în care a informat despre dispariţia sportivilor.

După Ngako a dispărut înotătorul Paul Ekane Edingue şi apoi cinci boxeri care fuseseră eliminaţi de la Jocuri. Ei sunt Thomas Essomba, Christian Donfack Adjoufack, Abdon Mewoli, Blaise Yepmou Mendouo şi Serge Ambomo. Absenţa lor din Satul Olimpic fusese semnalată încă de duminică.

În iunie, purtătorul etiopian al Torţei Olimpice, Natnael Yemane, în vârstă de 15 ani, dispăruse din hotelul din Nottingham, unde fusese cazat, reaminteşte BBC online. 

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
atleţi din Camerun atleţi dispăruţi boxeri JO 2012 Jocurile Olimpice 2012
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
14 sep 19:28
Votează email 0 email
...camerunezi rămaşi vara trecută în Anglia, Ministerul de Interne de la Londra nu a oferit niciun fel de informaţie. Citeşte şi Şapte atleţi din Camerun au “evadat” în Europa Campioni în Africa, oameni ai străzii în Europa. Doi...
1
EUR
4.8418
RON
10 Jul
noapte 15 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H