Şapte copii, răniţi într-un accident înfiorător în Bacău. Microbuzul care-i ducea spre şcoală s-a ciocnit cu o maşină

Momente terifiante în urma unui accident produs în comuna Nicolae Bălcescu din Bacău. Şapte copii au fost răniţi, după ce microbuzul care-i ducea la şcoală s-a ciocnit de o altă maşină.

02 dec. 2021, 10:43
Şapte copii, răniţi într-un accident înfiorător în Bacău. Microbuzul care-i ducea spre şcoală s-a ciocnit cu o maşină
foto: Bacau.net

Un accident înfiorător în Bacău între un autoturism şi un microbuz şcolar în care se aflau 16 persoane, dintre care 13 copii, a avut loc joi dimineaţa pe drumul E85.

La fața locului au fost trimise o autospecială de stingere, una de descarcerare, un echipaj SMURD și ambulanțe de la SAJ, potrivit ISU Bacău.

În urma impactului, un bărbat de 30 de ani aflat în maşină a rămas încarcerat. Victima a fost extrasă conștientă din autoturism de pompieri și a fost predată echipajului SMURD în vederea transportului la spital.

Din primele informaţii, un şofer de 30 de ani, care conducea microbuzul de transport şcolar pe DN2, în comuna Nicolae Bălcescu din judeţul Bacău, nu a păstrat distanţa legală faţă de autoturismul din faţa sa şi a intrat în coliziune cu acesta, spun poliţiştii IPJ Bacău, citaţi de Zch.

Citeşte şi: Varianta Omicron aduce restricţii şi pentru vaccinaţi. Ţara care reintroduce carantina pentru turişti, indiferent dacă sunt sau nu imunizaţi

În urma impactului, şoferul autoturismului, de 26 de ani şi 7 dintre copiii aflaţi în microbuz au suferit multiple traumastisme şi au fost transportaţi de urgenţă la spital. Copiii erau conştienţi şi stabili, nu suferiseră răni grave, dar evaluarea medicală va stabili dacă necesită sau nu internare.

Şoferii au fost testaţi cu alcooltestul rezultatele fiind negative.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi: Alertă meteo de vreme rea în toată ţara. Ninsori viscolite la munte, ploi şi lapoviţă în restul ţării. Când cad primii fulgi de nea la Bucureşti