Şapte gadgeturi care ne-au schimbat viaţa

Este imposibil de negat că suntem în era digitală şi gadgeturile sunt cele care ne conduc viaţa. În următoarele rânduri vom enumera şapte gadgeturi care ne-au schimbat cu adevărat viaţa sau modul în care interacţionăm cu mediul înconjurător şi cu ceilalţi oameni.

RomaniaTV.net
20 apr. 2012, 10:22
Şapte gadgeturi care ne-au schimbat viaţa

iPod-ul, webcam-ul sau GPS-ul sunt indispensabile pentru cei mai mulţi oameni de pe planetă în ziua de azi. Aparatul foto digital este nelipsit din bagajele cu care plecăm în vacanţă, la o plimbare în parc sau, de ce nu?, la serviciu. Acestea sunt doar câteva dintre gadgeturile care ne-au influenţat iremediabil viaţa şi fără de care nu am şti acum să ne descurcăm.

iPod-urile şi influenţa covârşitoare în viaţa omului modern

De la primele modele până la iPod Touch, Apple chiar a reinventat modul în care ascultăm şi avem acces instant la muzică. S-au dus vremurile în care cei care doreau să asculte muzică în timp ce mergeau cărau pe umeri, precum o bazooka, un CD player, plus toate CD-urile favorite în rucsac.

Webcam-ul, un gadget important azi

Invenţia camerelor web a influenţat modul în care tehnologiile de astăzi sunt construite. Foarte puţine laptop-uri nu au cameră web încorporată, iar camerele de pe telefoane permit apelurile video.

Citeşte continuarea pe Sfatulparintilor.ro