Şapte lucruri despre sărut pe care nu le ştiai

Despre sărut se ştie că este cea mai frumoasă modalitate pentru a-ţi exprima iubirea. Se ştiu atât de multe lucruri despre sărut şi există multe căi de a săruta în funcţie pe persoana pe care o săruţi. Însă sunt şi 7 lucruri despre sărut te vor lăsa cu gura căscată. Citeşte cu atenţie aceste secrete despre sărut care îţi vor deschide apetitul pentru săruturi.

RomaniaTV.net
02 apr. 2012, 09:24
Şapte lucruri despre sărut pe care nu le ştiai

Se poate spune despre sărut, fără putinţă de tăgadă, că îţi face bine

Actul sărutului este sănătate pură pentru tine. Sărutul îmbunătăteşte aspectul pielii, ajută circulaţia sângelui şi ajută la vindecarea durerilor de cap. Acum ştii că nu ai nevoie să apelezi la antinevralgic data viitoare când te doare capul. În loc de o pastilă, sărută-ţi cu soţia/soţul. Cu siguranţă că va fi mult mai plăcut să scapi astfel de durerea sâcâitoare de cap.

Când vorbim despre sărut, îl putem echivala cu un antrenament

În vreme ce un sărut pe obraz utilizează numai 2 muşchi, un sărut franţuzesc utilizează 34 dintre muschii feţei. Acestea fiind spuse trebuie adăugat că un sărut romantic, însă scurt, va arde 2 calorii, iar un sărut pasional te scapă de 5 calorii. În cazul în care menţii ritmul timp de 10 minute vei arde 26 de calorii. Vestea bună este că dacă te săruţi cu partenerul timp de o oră, vei putea renunţa la sală, întrucât nu mai puţin de 1.600 de calorii vor fi arse. Ca să nu mai vorbim că sărutul este mai uşor şi mai incitat decât un antrenament la sala de forţă.

VEZI CONTINUAREA AICI