Şapte lucruri pe care nu ţi le spune nimeni despre căsătorie

Publicat: Luni, 26 Martie 2012 11:40 // Actualizat: Luni, 26 Martie 2012 12:18 // Sursa: RTV.net

Despre căsătorie unii tineri consideră că este cel mai bun lucru care li se poate întâmpla, în timp ce alţii consideră că n-or să facă niciodată acest pas. Însă, dacă nu ai trecut prin această experienţă sunt multe de spus despre căsătorie. Bineînţeles, dincolo de imaginea idilică pe care o au multe domnişoare care visează la feţi frumoşi călare pe cai alb, există multe alte lucruri, nu neapărat negative, care însă te pot face să regândeşti pasul, şi pe care nimeni nu ţi le spune.

Foto: stiricrestine.ro

Iată 7 lucruri pe care sigur nu le-ai auzit până acum despre căsătorie:

Despre căsătorie # 1:  Spaţiul personal

În ultimii 2-3 ani aţi fost practic inseparabili, aţi făcut totul împreună. Ce nu v-a spus însă nimeni este că la un moment dat este posibil să vreţi să faceţi anumite lucruri şi singuri. Spre exemplu, vei dori să ieşi singur/ă, pentru o seară cu vechea gaşcă. Sau pur şi simplu să mergi la plimbare fără partener, doar tu cu gândurile tale, pentru a te concentra doar pe propriile percepţii. Este OK să ai nevoie de spaţiul personal, însă este foarte important să vorbeşti cu partenerul despre acest subiect.

VEZI AICI CONTINUAREA

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
căsătorie lucruri partener spaţiu personal
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
26 mar 12:45
...lucru care li se poate întâmpla, în timp ce alţii consideră că n-or să facă niciodată acest pas. Citește mai departe… Comments are...
1
EUR
4.8698
RON
30 Sep
noapte 12 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H