Şapte persoane rănite, după ce un şofer de 18 ani a pierdut controlul maşinii într-o curbă

Şapte persoane au fost rănite într-un accident rutier care a avut loc, vineri, în judeţul Hunedoara, pe DN 66, între Petroşani şi Haţeg, după ce un tânăr de 18 ani a pierdut controlul volanului într-o curbă, pe fondul carosabilului umed.

08 sept. 2017, 13:19
Şapte persoane rănite, după ce un şofer de 18 ani a pierdut controlul maşinii într-o curbă

Un grav accident de circulaţie a avut loc pe DN 66, în localitatea Merişor, pe direcţia Petroşani spre Haţeg.

„Un tânăr de 18 ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66, din direcţia Petroşani spre Haţeg, pe raza localităţii Merişor, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, din cauza faptului că nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum (carosabil umed), a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de un braşovean de 61 de ani”, se arată în comunicat.

Potrivit news.ro, în urma accidentului, a rezultat rănirea celor doi conducători auto, a unui pasager în vârstă de 28 de ani, din autoturismul care circula regulamentar, şi a patru pasagere, cu vârste cuprinse între 38 şi 63 de ani, aflate în autoturismul care a produs accidentul rutier.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.