Şapte răniţi într-un accident în care a fost implicată şi o maşină de poliţie VIDEO

Accident cu maşina poliţiei în Suceava. Şapte oameni au ajuns în stare gravă la spital după ce echipajul aflat în misiune a intrat într-un alt autoturism. Printre răniţi se află şi trei poliţişti.

RomaniaTV.net
09 mart. 2012, 07:28
Şapte răniţi într-un accident în care a fost implicată şi o maşină de poliţie VIDEO

O maşină a poliţiei a fost implicată într-un accident grav produs în judeţul Suceava, pe Şoseaua Humorului, la limita cu DN 17. Şapte persoane au fost rănite, între care doi ofiţeri şi un agent de poliţie.

Maşina Poliţiei se afla în misiune şi a izbit în plin un alt autoturism în care se aflau patru tineri, doi băieţi şi două fete.

Cei trei poliţişti se află în stare destul de gravă. Cel mai grav rănit este unul în vârstă de 28 de ani, care se află la reanimare la Spitalul Judeţean Suceava. Un altul este şi el în stare destul de gravă, iar un al treilea a suferit, din primele informaţii, leziuni la cap şi urmează să fie supus unui examen tomografic. Unul dintre poliţişti are fractură de bazin şi va fi transportat la o clinică din Iaşi fie cu o ambulanţă, fie cu un elicopter SMURD.

Cei patru tineri aflaţi în cealaltă maşină nu au suferit răni grave, dar au fost transportaţi la spital pentru investigaţii.

Potrivit corespondentului România TV, ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest la locul accidentului. Dacă şoferul maşinii de poliţie avea alcoolemie zero, în cazul celui civil aparatul a indicat 0,43 la mie, ceea ce înseamnă că acesta consumase băuturi alcoolice.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, care a deschis o anchetă, toţi cei implicaţi în accident urmând să fie audiaţi.

Starea colegilor este destul de gravă, investigaţiile medicale încă nu s-au terminat. Accidentul s-a produs în jurul orei 1.40 azi noapte, pe şoseaua Humorului, la limita cu DN 17. Cauza producerii accidentului va putea fi stabilită cu exactitate doar în urma expertizei„, a explicat, la România TV, Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.