Şapte semne că NU sunteţi compatibili

Poate că ești o persoană practică care nu crede în horoscop și în clișee romantice. Chiar dacă te consideri o persoană rezonabilă, care are impresia că vede limpede lucrurile, unele dintre ele s-ar putea să-ți scape și, mai devreme sau mai târziu, să trebuiască să recunoști că tu și partenerul tău pur și simplu nu sunteți compatibili.

RomaniaTV.net
06 mai 2016, 11:33
Şapte semne că NU sunteţi compatibili

1. Prietenii nu sunt atât de încântați de voi doi

Prietenii comuni trădează viitorul vostru împreună. Nu e musai ca fiecare în parte să vă accepte, dar dacă majoritatea nu vă vede cu ochi buni, ar putea fi o problemă. Cu cât un cuplu are mai mulți prieteni în comun, cu atât mai mult le cresc șansele să treacă testul timpului.

Citeşte şi  Compatibilitate astrală: Ce NU va accepta NICIODATĂ într-o relaţie, în funcţie de zodie

2. De când sunteți împreună, nimic la orizont

Nu v-ați făcut niciun prieten de când sunteți împreună? Iarăși un semn rău pentru voi, înseamnă că nu petreceți așa de mult timp împreună. Un cuplu sănătos are o viață socială activă, care include o sumedenie de prieteni.

Citeşte şi  Sex. 7 semne care îţi arată că sunteţi incompatibili în pat

3. Stați pe telefon când sunteți împreună

Stăm deja enorm de mult cu ochii în telefon, dacă facem același lucru atunci când suntem alături de partener, atingem un alt nivel în relație, unul cât se poate de trist. Psihologii spun că cele mai fericite cupluri sunt acelea care abia așteaptă să se vadă și să petreacă timp de calitate împreună.

Citeşte continuarea pe feminis.ro