Şapte semne care arată că iubitul tău este predispus să te înşele

Motivele pentru care oamenii înşală sunt numeroase şi diferă de la persoană la persoană, dar semnele care arată că eşti infidel sunt, în mare parte, aceleaşi.

31 iul. 2013, 20:09
Şapte semne care arată că iubitul tău este predispus să te înşele

Iată şapte semne care arată că iubitul tău este predispus să te înşele:

1. Crează o reţea de scuze. Deşi de cele mai multe ori e tăcut şi liniştit, a devenit dintr-o dată un mare povestitor. Mereu caută un alibi şi mereu inventează scuze despre femeile cu care se întâlneşte, scrie one.ro.

2. Se comportă ca şi cum ar fi „prins”. Ca orice animal prins în capcană, îşi doreşte şi mai multă libertate decât avea înainte. I se pare că îl urmăreşti continuu, că nu mai poate face nimic fără ca tu să nu surprinzi şi cel mai mic detaliu şi se simte ameninţat.

3. Îşi iartă prietenii care înşală. De la un timp empatizează cu toţi cei din jur care au călcat strâmb, găsind tot felul de explicaţii care să îi justifice.

4. Începe să aibă relaţii amicale cu alte femei. Caută prietenii noi, mai ales cu doamne şi domnişoare cărora le spune că relaţia lui nu mai merge.

5. Îţi păstrezi ascunsă cel puţin una dintre prieteniile cu femei. Va simţi nevoia ca măcar una dintre relaţiile de prietenie să nu fie mărturisită.

6. Îţi dă de înţeles că nu este chiar aşa rău să înşeli. În cazul celor care încep să trişeze se manifestă o relaxare involuntară privind codul moral. Dintr-o dată niciun păcat nu mai este la fel de grav sau de neiertat.

7. Caută metode de excitare în altă parte. Mulţi dintre bărbaţii care încep, pe nepusă-masă, să se uite la filme porno, sunt şi cei care încep, la fel de pe nepregătite să aibă relaţii extraconjugale.

Citeşte şi Ce scuze au bărbaţii pentru infidelitatea lor