SĂRACI ŞI ABANDONAŢI. Cinci fraţi luptă să supravieţuiască fără părinţi VIDEO

O familie din Cluj greu încercată de soartă se luptă să supravieţuiască. Sunt cinci fraţi, iar sora mai mare este şi mamă şi tată pentru toată familia. Se descurcă greu cu cei 600 de lei, venitul lunar. Chiar dacă uneori nu au ce să pună pe masă, copiii au tăria să zâmbească şi să spere ca mâine va fi mai bine.

RomaniaTV.net
17 nov. 2012, 08:15
SĂRACI ŞI ABANDONAŢI. Cinci fraţi luptă să supravieţuiască fără părinţi VIDEO

Victoria are 23 de ani, dar a înfruntat necazuri cât pentru o viaţă. După ce tatăl a murit, iar mama şi-a părăsit copiii, a fost nevoită să se ocupe de fraţii ei mai mici. În plus, o soră de-a lor le-a lăsat în grijă fetiţa de doar 5 ani şi a plecat de acasă.

„Numai nu-mi zice mamă, dar tot ca şi o mamă sunt. Sunt fraţii mei, ce să fac cu ei. Soţul înţelege situaţia, nu avem ce face”, a spus Victoria Chis. Şi ca şi cum toate acestea nu ar fi fost de ajuns, viaţa i-a mai dat o lovitură. Imediat după căsătorie a adus pe lume un băieţel fără mâini.

Pentru că venitul de 600 de lei este insuficient, fraţii mai mari au fost nevoiţi să renunţe la şcoală ca să poată aduce bani în casă.

„Muncesc pe la unul şi altul, nu mă mai duc la şcoală. Nu am terminat nici a 9-a. Nu am avut posibilitatea să mai mă duc la şcoală. Eu de la 14 ani muncesc. Mă duc la lemne, prin pădure, la tăiat”, spune Marcel.

Niciunul dintre ei nu se plânge însă de lipsa banilor, cel mai mult le lipsesc părinţii. Pentru a le aduce un strop de bucurie, reprezentanţii unui hypermarket din Cluj le-au renovat casa în interior şi le-au adus copiilor dulciuri şi jucării.