Sarah Dumitrescu, revoltată de comportamentul lui Reghe: „O să ne rugăm pentru el toată viața”

Sarah Dumitrescu este revoltată de comportamentul lui Reghe, la tribunal, când nici nu şi-a băgat în seamă familia. Fiica cea mică a Anamariei Prodan spune că mama ei a făcut tot ce a putut să-l împiedice pe tatăl ei vitreg, să n-o ia pe calea greşită.

06 apr. 2022, 17:00
Sarah Dumitrescu, revoltată de comportamentul lui Reghe: „O să ne rugăm pentru el toată viața”
Sarah Dumitrescu, revoltată de comportamentul lui Reghe

Sarah Dumitrescu, revoltată de comportamentul lui Reghe. „Este fără cuvinte. Îl iubim atât de mult dar nu vom înțelege niciodată cum a decăzut atât de rău și cum a ajuns așa să râdă toată lumea de el! (…) Poate va înțelege că trecutul te urmărește toată viața, cum mama ne-a învățat mereu și când vrei să ieși în față și nu ai valoare, te faci din ce în ce mai mult de râs…

O să ne rugăm pentru el toată viața poate Dumnezeu Îl ajută să vadă ce greșeli uriașe a făcut cât l-am ajutat toți, mai ales mama cât a tăcut și a înghițit, cât l-a iubit și divinizat” a declarat Sarah Dumitrescu pentru Antena Stars.

Citeşte şi: Fiica Anamariei Prodan, surprinsă în ipostaze tandre cu un celebru băiat de oraș. Este afacerist şi s-a iubit cu Simona Traşcă FOTO

Sarah Dumitrescu, revoltată de comportamentul lui Reghe

Tânăra a fost extrem de afectată când a mers la procesul de divorț dintre mama ei și celebrul antrenor, unde s-a întâlnit și cu Luca Reghecampf, de la care se aștepta că poarte un dialog decent cu ea, ceea ce nu s-a întâmplat.

Sunt dezamăgită de alegerile pe care le-a făcut el, dar până la urmă e viața lui. Eu sunt alături de mama și o susțin pe ea, iar pentru el sper că a făcut alegerea potrivită și sper să fie fericit.

Mama e o femeie foarte puternică nu cred că am văzut-o vreodată să plângă. Suferă, normal că suferă, au fost împreună aproape 15 ani. El de iubit cred că ne mai iubește, dar aș vrea să simt că mă iubește. Să vină să mă vadă că sunt în București de aproape o lună întreagă și n-am primit niciun mesaj„, a mai spus Sarah Dumitrescu.