Sarah Dumitrescu, schimbare radicală de look! Cum arată acum fata cea mică a impresarei Anamaria Prodan FOTO

Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, a apărut altfel decât o ştia toată lumea la meciul care a dus echipa feminincă de baschet a lui Sepsi în EuroLeague.

28 sept. 2023, 22:43
Sarah Dumitrescu, schimbare radicală de look! Cum arată acum fata cea mică a impresarei Anamaria Prodan FOTO
Sarah Dumitrescu, schimbare radicală de look! Cum arată acum fata cea mică a impresarei Anamaria Prodan

Sarah Dumitrescu, schimbare radicală de look! Sportiva nu mai are părul blond, ci brunet! Mai mult, după meci, Sarah Dumitrescu a dat tonul unei petreceri de zile mari în vestiar. „Fericirea are chipul tău, copilul meu de vis”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram. Sepsi Sfântu Gheorghe, campioana României, a trecut de TTT Riga, cu 59-54 în tur și 63-62 în retur. Suedeza Ellen Nystrom a fost cea mai bună jucătoare a lui Sepsi, cu 21 de puncte şi 3 recuperări. De la Sepsi s-a mai remarcat Borislava Hristova, care a reuşit 16 puncte şi 3 recuperări.

Citeşte şi: Sexy-prezentatoarea de la Pro TV a amânat nunta cu iubitul. Cei doi au început relaţia acum 10 ani

Sarah Dumitrescu a semnat cu Sepsi în acest an. „Sezonul trecut, Sarah a stat mult timp departe de parchet din cauza unei accidentări suferite la genunchi, în timpul unui cantonament al naționalei României. Înainte de acest moment, ea a jucat la echipa Universității California, la cel mai înalt nivel al baschetului universitar. A strâns 23 de meciuri, marcând 62 de puncte și 77 de recuperări. Ca membră a echipei naționale a României, în acest an a participat la Jocurile Francofoniei din Republica Democrată Congo. La turneul de baschet din Kinshasa, echipa națională a ocupat locul al șaptelea. Bine ai venit și își urăm mult succes în tricoul alb-verde”, a scris Sepsi pe contul de Facebook.

Anamaria Prodan a dezvăluit că baschetbalista în vârstă de 23 de ani a trecut cu succes peste cel mai dificil moment al vieţii ei: „Sunt foarte fericită. Sarah este o campioană, ca și mama ei. A trecut peste trei operații la genunchi, au fost momente cumplite, se putea termina totul. A fost cel mai dificil moment al vieții și al carierei. Dar nu a renunțat niciodată. Este de neoprit acum”.