Sexy-prezentatoarea de la Pro TV a amânat nunta cu iubitul. Cei doi au început relaţia acum 10 ani

Ramona Păun (36 de ani), prezentatoarea știrilor din sport de la Pro TV, se iubește de 10 ani cu Cosmin Mihăiță, nepotul actorului George Mihăiță. Cei doi aveau planuri mari de căsătorie, dar au fost nevoiţi să le anuleze.

28 sept. 2023, 16:23
Sexy-prezentatoarea de la Pro TV a amânat nunta cu iubitul. Cei doi au început relaţia acum 10 ani
Sexy-prezentatoarea de la Pro TV a amânat nunta cu iubitul. Cei doi au început relaţia acum 10 ani

Sexy-prezentatoarea de la Pro TV a amânat nunta cu iubitul. Ramona Păun a rupt tăcerea și a vorbit despre relaţia cu Cosmin Mihăiță. Cei doi planificau nunta, însă au amânat-o, prima dată din cauza pandemiei de coronavirus. Vedeta a explicat că nunta va avea loc, posibil într-o destinație îndepărtată, chiar în Bali.

Citeşte şi: Imagini BOMBĂ cu Călin Donca și amanta. Bruneta seamănă leit cu soția. Cei doi au fost fotografiați la Loft

„Nu s-a anulat, s-a amânat. Cum să nu existe dragoste? Au fost multe impedimente, dar important e că nu am abandonat lupta, Viața e o luptă! Prima dată a fost pandemia de vină, când eram destul de aproape, de petrecere. Parcurseserăm mulți pași și cum știm cu toții s-a produs inevitabilul, dar asta nu ne împiedică să ne petrecem timpul împreună, să ne iubim în continuare, dar o să se întâmple, acum facem tactica de joc. Am schimbat strategia de joc. Eu iubesc petrecerile intime”, a declarat Ramona Păun la emisiunea „La Măruţă”.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, declaraţie de iubire. „Zâmbesc la fiecare mesaj primit de la tine!”

„E un om bun, tandru, foarte atent la nevoile și visurile mele, ambițios și puternic, care mi-a oferit protecție și sprijin în cele mai grele momente ale mele. Sunt și situații în care încăpățânarea amândurora mai face să iasă scântei, dar pentru că avem o comunicare foarte bună, tensiunea se stinge rapid”, a dezvăluit acum câțiva ani prezentatoarea de la Pro TV. „Sunt recunoscatoare că n-am avut până acum un impas major care să ne zdruncine relația. Au mai fost certuri venite din opinii diferite, dar care s-au terminat cu dialog și împăcare rapidă. Au fost însă momente grele pe care fiecare dintre noi le-am trăit, când ne-a fost mai greu să fim prezenti 100% în relație, dar astea n-au făcut altceva decât să consolideze relația”, a adăugat Ramona Păun.