Sarah, după divorţul mamei sale: „Nu îmi place să o văd cu altcineva decât Laurenţiu”. Mesaj pentru fostul soţ al Anamariei Prodan

Sarah Dumitrescu a dezvăluit ce sentimente au trecut-o când Laurențiu Reghecampf a decis să pună punct căsniciei cu mama sa.

18 dec. 2023, 14:13
Sarah, după divorţul mamei sale: „Nu îmi place să o văd cu altcineva decât Laurenţiu”. Mesaj pentru fostul soţ al Anamariei Prodan

Nu doar Anamaria Prodan a fost dezamăgită de modul în care Laurențiu Reghecampf a părăsit căminul conjugal și și-a refăcut viața, ci și fiica impresarei, Sarah Dumitrescu, care l-a văzut pe acesta ani buni de zile drept tatăl său. Sportiva povestește cum s-a simțit abandonată de Reghe și a fost extrem de rănită de cuvintele pe care acesta le-a rostit în anumite intervenții publice pe care le-a avut. Chiar dacă au trăit aproximativ 15 ani drept o familie extrem de fericită, fiica impresarei susține că bărbatul nu le-a mai căutat, după divorț, lucru la care nu s-ar fi așteptat nimeni.

Bomba momentului: Anamaria Prodan şi Reghecampf, din nou împreună! Anunţul care a surprins pe toată lumea

„Eşti tatăl meu vitreg, tu ar trebui să mă cauţi. Adică tu m-ai crescut, tu ar trebui să mă cauţi. El nu a vrut nicio relaţie cu noi. Din ce am auzit la televizor şi la podcasturile pe care le-a dat, nu vrea să aibă nimic de-a face cu noi şi eu nu pot să mă rog de cineva să-mi fie alături. Dacă vrei, bine, dacă nu, nu. Eu nu am nimic să-i zic. Cred că ştie ce a făcut, ştie cum ne-a rănit.

Nu am nimic să-i spun, ştie deja asta. M-a dezamăgit foarte tare. Eu nu am înţeles niciodată prin ce a trecut mama. Adică, e greu ca o persoană ca mine, care nu a trecut printr-un divorţ, să înţeleagă cum s-a simţit, dar după ce am văzut şi după ce am văzut cum s-a simţit mama şi toată dinamica, o să fiu mult mai atentă pe cine îmi aleg pentru că nu vreau niciodată să trec prin ce a trecut ea.”, a spus Sarah Dumitrescu, potrivit viva.

Mai mult, Sarah spune că o să-i fie extrem de greu să o vadă pe mama sa alături de alt bărbat și îi va spune întotdeauna acesteia părerea sinceră cu privire la viitorul partener de viață, care, din spusele impresarei, deja există în viața sa.

„Eu sunt mai… îmi place să o apăr pe mama, mai ales acum. Să stai 15 ani cu cineva și să pleci… Nu știu. Nu îmi place să o văd cu altcineva.

Eu o să-i zic (n.r. dacă nu îi place partenerul de viață pe care-l va avea mama sa), dar dacă o face pe mama fericită… o să o las.”, a mai spus Sarah.

Anamaria Prodan, extrem de mândră de fiica sa

Între cele două este o relație și o legătură extrem de strânsă, iar Anamaria Prodan, la rândul său, e foarte mândră de Sarah. Aceasta este foarte fericită pentru că sportiva a reușit să-și construiască propriul nume și propria identitate, fără să stea în umbra mamei sale celebre.

„Este iubită de toată lumea și trăiesc cumva ceea ce a trăit mama când lumea spunea: uite-o pe Anamaria Prodan, e cu maică-sa.
Simona Gherghe şi-a deschis sufletul, anunţ după 6 ani de căsnicie. Relaţia cu Răzvan Săndulescu, în impas din cauza copiilor
Astăzi mi se întâmplă să merg în locuri în care toată lumea să spună: este și Sarah Prodan aici, poate vine și mama ei.

Am remarcat că nu mai este fata Anamariei, nu ea este Sarah Prodan și toată lumea o cunoaște și știe cine este. E baschetbalista, a lăsat o urmă și are identitatea ei. Cred că asta este cel mai important”, a povestit Anamaria Prodan, pentru la WOWnews.