Bomba momentului: Anamaria Prodan şi Reghecampf, din nou împreună! Anunţul care a surprins pe toată lumea

Artistul care a acoperit tatuajul impresarei cu fostul soț a oferit declarații care au adus la lumină noi perspective asupra acestei povești de dragoste și despărțire.

15 dec. 2023, 21:13
Bomba momentului: Anamaria Prodan şi Reghecampf, din nou împreună! Anunţul care a surprins pe toată lumea
Bomba momentului: Anamaria Prodan şi Reghecampf, din nou împreună! Anunţul care a susprons pe toată lumea

Bomba momentului: Anamaria Prodan şi Reghecampf, din nou împreună! Anamaria Prodan a avut pe spate unm tatuaj realizat în perioada când forma un cuplu cu Laurențiu Reghecampf şi în care apărea alături de acesta și de cei trei copii ai lor. După despărţire, acest tatuaj a fost acoperit, marcând o schimbare semnificativă în viața impresarei.

Artistul responsabil pentru acoperirea tatuajului a pus o întrebare directă impresarei: dacă există șanse de împăcare cu antrenorul de fotbal. Răspunsul primit, sub forma unei tăceri, a alimentat speculațiile privind viitorul relației lor.

„L-am acoperit pe Reghe cu trei trandafiri. Eu i-am spus atunci și ei și cred în continuare că erau un cuplu frumos chiar dacă ea avea mânie pe situația asta…așa am simțit-o eu. I-am zis că poate se împacă cu el și inițial atunci a fost o tăcere. Am fost și i-am făcut tatuajul acasă la ea, iar pe pereți avea atunci, în continuare, poze/ tablouri cu ea, Reghe și copiii. Eu cred că încă mai este ceva în inima ei pentru Laurențiu”, a declarat Robert Modreanu, artisul care a tatuat-o pe Anamaria Prodan, conform Click!.

Citeşte şi: Veste emoţionantă despre Roxana Ionescu. Tinu Vidaicu, soţul vedetei, a făcut marele anunţ: „E momentul!” VIDEO

Robert Modreanu a mai dezvăluit că, chiar și la doi ani de la despărțire, Anamaria Prodan păstra în locuința sa tablouri cu Reghecampf și copiii lor, semn că trecutul comun încă își păstrează un loc special în inima impresarei.

Pe lângă aceste dezvăluiri despre trecut, Anamaria Prodan a deschis un nou capitol în viața sa sentimentală, vorbind despre noul ei iubit: „Este un om care nu face parte din lumea asta. Nu este un golan, nu este un om fără școală. Este un om integru, un om puternic care nu este deloc interesat să fie în prim plan. Bărbatul meu are însă un plus față de mulți alții. Are foarte multă demnitate și foarte multă școală. Eu zic că are tot ceea ce îi trebuie unui bărbat”.

Citeşte şi: Simona Gherghe, imagine superbă alături de copii lângă bradul de Crăciun. Cum arată locuinţa vedetei de Sărbători VIDEO