Sarah Harding a murit la doar 39 de ani. Cântăreața a pierdut lupta cu cancerul

Sarah Harding, devenită celebră în 2002 cu trupa britanică Girls Aloud, a murit la doar 39 de ani după ce a pierdut lupta cu cancerului. Vedeta a dezvăluit la sfârșitul anului trecut că în ciuda tratamentelor dechimioterapie cancerul i s-a extins la plamâni și la coloană.

07 sept. 2021, 12:58
Sarah Harding a murit la doar 39 de ani. Cântăreața a pierdut lupta cu cancerul

Cântăreața Sarah Harding a murit la 39 de ani. Vestea tristă a fost confirmată de mama artistei, Marie, pe pagina de Instagram a artistei.

Sarah Harding a murit la doar 39 de ani

„Cu multă durere azi vă anunț că frumoasa mea fiică, Sarah, din păcate, s-a stins din viață. Mulți dintre voi știau că Sarah a fost diagnosticată cu cancer și a luptat atât de puternic până în ultima ei zi. A murit în această dimineață, în liniște. Vreau să mulțumesc tuturor pentru sprijinul vostru din ultimul an. A însemnat enorm pentru ea și i-a dat putere și confort faptul că știa că este iubită. Știu că nu și-ar dori să fie amintită pentru lupta ei împotriva cancerului, ea a fost un adevărat star strălucitor și sper că așa va fi ținută minte”, a scris mama artistei.

Sarah Harding a anunțat în decembrie 2020 că suferă de cancer în stare terminală și s-ar putea să nu mai prindă Crăciunul următor, ceea ce din păcate s-a si întâmplat. Medicii i-au spus atunci că mai are doar câteva luni de trăit, dar artista a luptat cu boala din răsputeri și a încercat orice tratament în speranța că își va salva viața. Sarah Harding a aflat că are cancer la sân în vara anului trecut. În ciuda faptului că a urmat un tratament intens și că a făcut o mastectomie, cancerul i s-a răspândit în corp. În luna martie 2021 și-a publicat o carte despre lupta ei cu boala, „Hear Me Out”, precizând că va trăi și se va bucura de fiecare secundă din viața ei, dar apoi a dispărut de pe rețelele de socializare.

Michael K Williams, starul din „The Wire” şi actorul preferat al lui Barack Obama, găsit mort în apartamentul din New York

Sarah Harding a făcut parte din formaţia britanică „Girls Aloud”, formată în cadrul spectacolului de televiziune Popstars: The Rivals, la finele anului 2002. Grupul era format din format din Cheryl Cole, Nadine Coyle, Sarah Harding, Kimberley Walsh şi Nicola Roberts.