Sarah Prodan, schimbare de look! Dana Roba, printre cei care au felicitat-o pentru frumusețea rară pe care o are

Sarah Dumitrescu Prodan, fiica Anamariei Prodan, și-a făcut o schimbare de look și nu s-a ferit să le arate și urmăritorilor ei acest lucru.

08 dec. 2023, 19:19

Toată lumea știe că Sarah Dumitrescu Prodan este fiica Anamariei Prodan și a lui Tiberiu Dumitrescu, fostul soț al impresarei.

Citește și Scandal de proporții la „America Express”, după ce Iulia Albu i-a criticat ținuta Anamariei Prodan! Cum a reacționat agenta FIFA: „Trebuie să te naști Anamaria Prodan ca să poți să câștigi”

Tânăra are o carieră de succes în lumea baschetului feminin și este stabilită peste hotare, acolo unde și-a făcut și școala, însă în ultima perioadă a fost alături de mama ei.

Nu de puține ori, Anamaria Prodan și fiica ei, Sarah, au fost comparate și complimentate mai degrabă ca fiind surori decât mamă și fiică.

Sarah seamănă cu Anamaria Prodan și a luat tot ce e mai bun de la ea, inteligență și frumusețe.

Recent, tânăra a simțit nevoia să facă o schimbare la aspectul ei fizic și a luat prin surprindere toți internauții.

Fiica Anamariei Prodan a fost cunoscută de oameni ca fiind blondă, iar acum și-a schimbat nuanța părului la un șaten închis, schimbare foarte apreciată de urmăritorii Sarei Prodan.

„Cât de bine îți stă, mult mai bine decât blond, bravo pentru alegere, bravo pentru noul look, bravo! Îmi place maxim, te avantajează din toate punctele de vedere”, „Ești superbă”, „Ce super îți stă așa”, sunt doar câteva comentariile internauților.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sarah Dumitrescu Prodan (@sarahh)

Și Dana Roba a lăudat-o pe Sarah pentru frumusețea ei

Nici Dana Roba nu a trecut cu vederea schimbarea spectaculoasă făcută de Sarah Prodan, așa că a profitat de ocazie și i- a lăsat un comentariu.

„Cât de frumoasă”, este comentariul lăsat de Dana Roba, alături de o inimioară roșie.

Citește și Anamaria Prodan mătură pe jos cu Reghecampf: „Caciuc este amanta lui, nu soţia, vrea să mă stoarcă de bani”

La doar 22 de ani, Sarah Prodan face parte din NCC, colegiul american, și s-a calificat la ultimul nivel din liga profesionistă americană de baschet WNBA.

Fiica Anamariei Prodan este studentă la Politehnică în California și locuiește de mult singură.