Anamaria Prodan mătură pe jos cu Reghecampf: „Caciuc este amanta lui, nu soţia, vrea să mă stoarcă de bani”

După ce a apărut pe Burj Khalifa şi a declarat că "Dumnezeu a luat tot răul de lângă ea", Anamaria Prodan reaprinde conflictul cu fostul soţ.

26 oct. 2023, 13:31
Anamaria Prodan mătură pe jos cu Reghecampf: „Caciuc este amanta lui, nu soţia, vrea să mă stoarcă de bani”
Laurențiu Reghecampf, gest-surpriză față de Anamaria Prodan! Cu ce mesaj s-a trezit agenta FIFA în urmă cu câteva luni

Anamaria Prodan redeschide scandalul cu Reghecampf şi aduce acuzații grave al adresa „fostului” soț.  Sexy-impresara îăi cere bani grei şi spune despre Corina Caciuc că este amanta fostului ei partener.

Anamaria Prodan dezvăluia zilele trecute că a reuşit să se regăsească, deoarece se pierduse în dorinţa de a pune în lumina reflectoarelor şi pe alţii. Acum, scandalul dintre Anamaria Prodan și Reghecampf s-a reaprins sau nu s-a stins niciodată, așa cum ar fi crezut toată lumea. Ulterior despărțirii a urmat ce e mai greu, și anume divorțul pe cale judecătorească.

Anamaria Prodan rupe tăcerea! Cum a reacționat impresara după ce fostul iubit a fost arestat într-un dosar de prostituție! ”Este prietenul meu pe viață”

Motivul invocat de Anamaria Prodan în toată chestiunea este că „fostul soț ar încerca să o stoarcă de bani”, dar nu numai el, ci și „actuala parteneră a acestuia”, spunea impresara, în podcastul Tare de Tot.

Numărul proceselor s-ar fi ridicat la peste cinci spune impresara, nemaiputându-le număra de la un timp. Totodată, Anamaria se referă la Corina Caciuc drept „amanta lui Reghecampf, deoarece el încă este legat de familia Prodan, divorțul nefiind încă pronunțat”. „El e încă însurat, da?! Ați văzut voi pe undeva că s-a pronunțat divorțul?!”

Anamaria Prodan se întreabă de ce „actualul” soț nu renunță pur și simplu la procese, iar răspsunul tot ea și-l dă, spunând că „vrea bani, fiind doi ani de când se roagă și impresara și avocații ei de el, la două zile, să închidă tot și să-și vadă de viața lui!”. „Să mergem la notar să încheiem, asta îi cerem noi toți, familia!”

Anamaria Prodan, după ce a apărut pe Burj Khalifa, a spus tot despre divorţul de Laurenţiu Reghecampf: „Dumnezeu a luat de lângă mine tot ce e rău!”

De asemenea, Click! notează că divorțul a fost amânat până în 2024: „Divorțul a fost amânat până în luna iunie anul viitor, nu este pronunțat încă”

Multă lume consideră că Anamaria Prodan „i-ar fi ridicat cariera”, lucru care nu face decât să pună paie pe foc pentru impresară. Potrivit acesteia, selecționerul invocă motivul „distrugerii carierei de către impresară”, la care Anamaria Prodan a comentat „Ce pot să mai spun eu acum?! Recunoștința e boală grea. Când nu ai așa ceva, nu ai caracter! Să ajungi de la Champions League, cu Steaua în cădere liberă în Arabia, cu ultima clasată, din patru meciuri are patru înfrângeri.

Impresara l-a mai citat și pe Mircea Lucescu în privința vieții de familie și celei profesionale, în cazul unui fotbalist, sugerând în același timp un eventual „declin” al lui Laurențiu Reghecampf: „Mircea Lucescu a spus că viața profesională a unui fotbalist e strâns legată de viața lui personală, și unde viața personală nu merge, mână în mână, cu cea profesională, declinul e aproape. Tată nu te numești dacă plătești o pensie alimentară, ești un fel de sponsor. Știu că fostul meu soț spune la toată presa că i-am blocat numărul copilului, că nu-l las să vorbească cu el la telefon. Nu este nimic adevărat!”, a adăugat impresara, potrivit sursei citate.

Anamaria Prodan, pregătită să facă din nou pasul cel mare. Ar fi fost cerută de soție de cel care i-a proiectat chipul pe Burj Khalifa. „A primit inelul”

Conform deciziei, Reghecampf ar trebui să plătească lunar 1600 de euro, pensie alimentară, această sumă fiind 1/6 din totalul veniturilor nete.