Sărbătoare în familia lui Florin Salam. Dani, fiul manelistului, s-a însurat. Primele declaraţii: „Tata este mândru”

Sărbătoare în familia lui Florin Salam. Dani, fiul manelistului, s-a însurat cu aleasa inimii sale. Cei doi au avut parte de o ceremonie discretă la care au participat doar apropiații. Printre aceştia se numără şi și Cătălin Vișănescu și Betty.

15 mai 2023, 23:39
Sărbătoare în familia lui Florin Salam. Dani, fiul manelistului, s-a însurat. Primele declaraţii: „Tata este mândru”
Sărbătoare în familia lui Florin Salam

Sărbătoare în familia lui Florin Salam. Betty a declarat că fratele său a făcut cununia civilă, iar manelistul este extrem de mândru şi de fericit, pentru că atât ea, cât şi Dani, s-au aşezat la casele lor.

Citeşte şi: Florin Salam, scandal uriaș la un hotel de fițe din cauza Roxanei Dobre. Ce l-a enervat pe manelist

Sărbătoare în familia lui Florin Salam

Dani și Mihaela au făcut cununia civilă. A fost frumos și emoționant, ca la orice cununie.Tata este foarte fericit, a avut emoții ca și la mine. Sunt normale emoțiile.

L-am văzut emoționat și pe Dani, dar este normal. Mă bucur pentru el și pentru Mihaela că au făcut acest pas. Ei sunt o familie pentru că au un copil frumos împreună. Acum sunt și în acte familie. Tata este mândru și fericit că atât eu, cât și Dani avem familiile noastre, casele noastre. Asta îl face pe el bucuros acum”, a spus Betty Salam, în exclusivitate pentru Fanatik.ro.

Îmbrăcat elegant, Florin Salam nu a fost lipsit de la cununia civilă a fiului său. Dani a ales să poarte o ținută formată dintr-un costum alb, la care a asortat o cămașă neagră, simplă.

Aleasa lui, Mihaela a mers a optat pentru o rochie albă, mulată cu bretele care îi evidenția trupul. Pata de culoare a dat-o buchetul de trandafiri în nuanțe de alb, roșu și roz.

Eu și cumnata mea, Mihaela ne înțelegem foarte bine, este ca și sora mea. Vom merge la petrecere . Da, va fi o petrecere frumoasă unde vor veni oamenii dragi nouă” , a mai spus Betty.