Florin Salam, scandal uriaș la un hotel de fițe din cauza Roxanei Dobre. Ce l-a enervat pe manelist

Florin Salam este în centrul unui nou scandal, după ce recent ar fi ridicat în picioare un hotel de fițe din Poiana Brașov din cauza soției sale.

24 feb. 2023, 08:41
Florin Salam, scandal uriaș la un hotel de fițe din cauza Roxanei Dobre. Ce l-a enervat pe manelist
Florin Salam a ridicat în picioare un hotel de fițe din cauza Roxanei Dobre

Florin Salam a ridicat în picioare un hotel de fițe din cauza Roxanei Dobre. Manelistul ar fi făcut un scandal monstru din cauza geloziei și ar fi distrus mai multe obiecte de mobilier din hotelul, unde era cazat împreună cu Roxana Dobre.

Citește și Florin Salam, client al prostituatelor ademenite prin metoda Loverboy, potrivit presei de cancan. Interlopii „spălau” banii în domeniul imobiliar

Florin Salam, scandal uriaș la un hotel de fițe din cauza Roxanei Dobre

Incidentul ar fi avut loc înainte ca manelistul să fie dus la sediul Secției 24 din Capitală pentru a fi audiat în calitate de martor într-un dosar de exploatare sexuală în care este cercetat un clan extrem de periculos din București.

Cu doar câteva zile înainte, Florin Salam ar fi avut o ieșire extrem de violentă, la un hotel din Poiana Brașov, după ce l-a suspectat Laurențiu Aliuță, fiul fostului mare fotbalist, Marian Aliuță, cu care a mers în vacanță că ar râvni la soția lui, au declarat surse din anturajul pentru Spynews.

Potrivit acelorași surse, în urma scandalului Laurențiu Aliuță ar fi părăsit hotelul și s-ar fi întors în capitală cu trenul.

Motivul pentru care Florin Salam nu-şi strigă soţia pe nume

Florin Salam şi Roxana Dobre sunt împreună din 2014 şi au împreună trei copii, două fetiţe şi un băieţel. Dar deşi îşi iubeşte soţia ca pe ochii din cap, manelistul nu o alintă, aşa cum face ea cu el, nici măcar nu-i spune pe nume.

Invitat în podcast-ul Fiță cu Adiță, Florin Salam a dezvăluit că, pentru el, Roxana este simplu „nevastă”. Niciunul, nici celălalt nu-şi spun pe nume, dar în timp ce Roxana îşi alintă soţul în fel şi chip, Florin a ales să nu o facă.

Ba, mai mult, a lansat şi o modă în rândul bărbaţilor, spune manelistul. Acum, însă, nu-i mai convine acest lucru, aşa că vrea să inventeze alt apelativ pentru Roxana.

„Așa îmi place să-i spun. Dacă mă gândesc bine, eu am dat moda cu asta și acum aud prin toate casele că bărbații așa își strigă soțiile. Dar mie îmi stă cel mai bine când spun așa. Așa că vreau să inventez altceva, pentru că nu-mi convine să mă imite toți”, a dezvăluit Florin Salam în podcast-ul Fiță cu Adiță.

Salam a mai povestit că, atunci când s-a născut ultimul său moştenitor, a avut parte de o situație nemaintâlnită. Artistul și-a dus soția la spital să nască, dar s-a trezit că toți cei pe care i-a întâlnit nu i-au urat naștere ușoară brunetei, ci lui.

„O fi fost din cauză că mă îngrășasem mai mult în perioada aia”, glumește Salam.

Citește și Florin Salam, săltat de mascaţi! Manelistul, audiat într-un dosar de cămătărie şi proxenetism VIDEO