Sărbători 2 în 1! Decoraţiuni de Crăciun şi de Paşte, amplasate într-un parc din Motru

Probabil pentru că temperaturile ne duc cu gândul mai degrabă la primăvară decât la iarnă, Primăria din Motru a luat decizia de a lăsa la alegerea localnicilor ce vor să sărbătorească: Crăciunul sau Paştele. Aşa că, într-unul dintre parcurile din oraş, au fost amplasate şi decoraţiuni specifice sărbătorilor pascale alături de cele de iarnă.

18 nov. 2022, 19:46
Sărbători 2 în 1! Decoraţiuni de Crăciun şi de Paşte, amplasate într-un parc din Motru

Sărbători 2 în 1! Autorităţile din Motru au găsit o soluţie inedită de a face economie la curent, dar şi la efortul muncă. Pentru a nu lucra de două ori, au instalat şi decoraţiunile de Crăciun şi pe cele de Paşte încă de pe acum. Copiii au fost cei mai încântaţi să-l vadă atât pe Moş Crăciun, cât şi Iepuraşul de Paşte.

Copiii care au ieșit în parc sunt derutați, nu știu dacă să îi mai scrie scrisori lui Moș Crăciun!“, este mesajul postat pe Facebook de către Ilie Zăvoianu.

Citeste si Nicuşor Dan anunţă deschiderea Târgului de Crăciun din Piaţa Constituţiei. Ce surprize a pregătit Primăria Capitalei şi când se închide Târgul GALERIE FOTO

Comentariile amuzante nu au întârziat să apară: „Schimbările climatice ne afectează sănătatea!“; „Păi, de Paște, nu ai avut parte de luminițe în oraș? E normal ca iepurașul sa întoarcă serviciul acum lui Moș Crăciun“; „Iepurașul este ajutorul lui Moș Crăciun!“; „Au luat în considerare vremea“; „Trebuie sa mi bat găinile sa mi facă mai multe oua sa le vopsesc pe 24 decembrie!“.