Sărbători de Paşte în sărăcie şi mizerie pentru opt fraţi din Vaslui VIDEO

Sărbători triste, în sărăcie lucie, pentru opt fraţi din judeţul Vaslui. Flămânzi, desculţi şi dezbrăcaţi, copiii s-au obişnuit cu lipsurile şi necazurile. De Paşte şi-ar fi dorit să mânânce cozonac sau să ciocnească un ou, însă părinţii n-au reuşit să le îndeplinească dorinţele.

13 apr. 2015, 10:54
Sărbători de Paşte în sărăcie şi mizerie pentru opt fraţi din Vaslui VIDEO

Cei opt fraţi şi părinţii lor din localitatea Roşieşti, Vaslui, locuiesc într-o cameră obscură, cu lut pe jos, cu o singură fereastră, prin care vântul suflă în voie. Au o copilărie chinuită, în sărăcie şi mizerie. Cei opt fraţi nu visează la telefoane, calculatoare sau jucării scumpe. De Paşte, şi-ar fi dorit doar să aibă pe masă un cozonac şi câteva ouă roşii.

Drama familiei Tănase este cu atât mai mare, cu cât unul dintre copii s-a născut cu un handicap grav. „Am fost la doctor şi a spus că aşa va rămâne toată viata. Când mi-e foame, îi dau şi lui”, a declarat mama copiilor.

Femeia este însărcinată cu cel de-al nouălea copil. Cele zece suflete trăiesc doar din alocaţiile copiilor şi din ceea ce tatăl reuşeşte să mai câştige mucind cu ziua.

CITEŞTE ŞI: Poveste EMOŢIONANTĂ de Paşte. Zece copii olimpici şi părinţii lor trăiesc într-o cameră VIDEO