Sărbători Fericite! MESAJE DE CRĂCIUN PENTRU SOACRE

Sărbători Fericite! URĂRILE DE CRĂCIUN reprezintă o modalitate rapidă pentru a le transmite tuturor cele mai frumoase mesaje cu ocazia sărbătorilor. Fie că vorbim de părinţi, prieteni, colegi, soacre sau oameni pe care nu-i avem neapărat la suflet, cu toţii vor avea ocazia să primească unul dintre mesajele de Crăciun din lista următoare.

24 dec. 2015, 09:36
Sărbători Fericite! MESAJE DE CRĂCIUN PENTRU SOACRE

MESAJE  DE CRĂCIUN PENTRU SOACRE

  • Îţi mulţumesc că ai dat viaţă minunii de lângă mine şi ai schimbat sensul cuvântului soacră, alegându-ma cu încă o mamă. Îţi mulţumesc pentru toate clipele în care m-ai sprijinit, încurajat şi mi-ai arătat că esti mândră de mine. Îţi mulţumesc că nu te-ai implicat în relaţia noastră şi ne-ai lăsat să ne facem viaţa cum vrem. Crăciun fericit, mamă soacră!

  • Un buchet de culoare şi veselie care să vă aducă noroc în viaţă şi prieteni în casă în acestă zi! Pentru cea care l-a învăţat lucruri bune în această lume există un singur cadou: DRAGOSTEA şi RESPECTUL MEU alături de frumoasa urare „Crăciun fericit”!

  • Mi-ai adus bucuria de a avea două mame. Una aici, aproape, şi una ceva mai departe. Îţi mulţumesc pentru că m-ai primit şi adoptat cu atâta căldură, bucurie şi mândrie. Crăciun fericit, mamă soacră!

  • Te admir din toata inima pentru cine eşti, pentru eleganţa ta, pentru calmul tău, pentru frumuseţe, pentru generozitate, pentru delicateţe… Iartă-mă pentru toate momentele în care uit să-ţi arăt asta. Te iubesc! Îţi mulţumesc! Sunt recunoscatoare că eşti în viaţa mea! La mulţi ani frumoşi, luminoşi, plini de iubire şi Crăciun fericit!