Sârbu, ATAC la PDL şi Udrea: Cum călcau totul în picioare. Că erau tocuri de 12 cm, că erau Gucci…

Deşi nu candidează în aceleaşi colegii şi nici măcar în aceleaşi oraşe, liderii USL îi acuză pe liderii marcanţi ai PDL care au ales să candideze în colegii izolate din ţară. Vicepreşedintele PSD Ilie Sârbu şi-a lansat candidatura la Lugoj, pentru funcţia de senator, moment in care a atacat elita PDL. Elena Udrea a fot ţinta celor mai dure atacuri.

RomaniaTV.net
13 nov. 2012, 09:40
Sârbu, ATAC la PDL şi Udrea: Cum călcau totul în picioare. Că erau tocuri de 12 cm, că erau Gucci…

„Vă amintiţi ce forţă extraordinară era PDL-ul, cum călca totul în picioare. Că erau tocuri de 12 cm, că erau de 10, că erau Gucci, ca erau Hermes… de la geamurile apartamentelor de lux, de la geamurile maşinilor de lux, de la vacanţe de lux. Aţi văzut că Dumnezeu când a vrut să facă o minune a spulberat tot”, a spus Sârbu.

Elena Udrea a fot ţinta principalelor critici.

„Cum a fost pedepsită şi ea. Un om care avea la picioare o ţară întreagă, primarii se întreceau cu pozele, care să doarmă sub pernă cu ea, care lângă pernă, care o punea pe noptieră, buchetele de flori nu mai conteneau pe coridorul ministerului, Palatul Cotroceni care era deshis zi şi noapte pentru doamna Elena. Deodată să ajungi într-un colegiu în Moldova, şi asta e pedeapsă mare.  Între oameni modeşti, săraci. Tu care ai fost etalonul luxului, etalonul risipei în România, etalonul bogăţiei. Dar într-o criză de smerenie s-a dus la bloc să locuiască”, a atacat Sârbu.

Nici alti lideri de partid din partea PDL nu au scapat de criticile lui Sârbu: „Ce a mai rămas din fostul PDL? S-au risipit în toate colţurile ţării lideri importanţi, ca să îşi mai găseasca un loc: Blaga la graniţa de vest, Ungureanu tot la graniţa de vest, dar la Arad.”

Alături de Ilie Sârbu alţi trei membri USL şi-au lansat candidatura pentru zonele Lugoj – Buziaş – Făget – Recaş din judeţul Timiş