Sarkozy şochează: Alăptatul este sclavie!

Preşedintele francez Nicholas Sarkozy face o declaraţie care i-ar putea atrage reproşul că jigneşte femeile din întreaga lume.

RomaniaTV.net
17 nov. 2011, 15:41
Sarkozy şochează: Alăptatul este sclavie!

Dacă multe femei ar putea saluta sensibilitatea şi empatia soţilor sau partenerilor lor faţă de astfel de chestiuni nu e sigur că acesta este şi cazul doamnei Sarkozy, Carla Bruni, despre care liderul francez s-a apucat să povestească, public, cum soţia sa se străduieşte din răsputeri să producă lapte pentru micuţa familiei, notează Daily Mail.

Preşedintele francez a „plusat” şi a apreciat că acest mod de a hrăni un copil eliberează bărbatul de vina de a nu se trezi noaptea pentru a aduce biberonul copilului.

Fostul supermodel Carla Bruni, în vârstă de 44 de ani, a născut primul copil al familiei, o fată pe nume Giulia, în urmă cu patru săptămâni. Este primul copil al unui preşedinte francez născut în timpul mandatului.

Sarko şi-a făcut publice ideile despre alăptat în cursul zilei de marţi atunci când a fost abordat de un grup de tinere mame la un dineu de strângere de fonduri umanitare organizat de un ONG din Franţa. El a declarat: „Carla hrăneşte personal copilul. Cred că e în aceeaşi măsură o formă de bucurie şi de sclavie. Cel puţin nu trebuie să mă trezesc şi eu noaptea să bâjbâi după biberon deşi, din spirit de solidaritate, deschid măcar un ochi. Oricum, ca să ştiţi, ea este îngrijorată că nu are suficient lapte”, a conchis preşedintele francez.


loading...