Şarpe în lada cu legume, într-un magazin din Neamţ. Pompierii au intervenit de urgenţă

Un şarpe a fost găsit în lada cu legume, într-un magazin din localitatea Bicaz Chei, judeţul Neamţ. Imediat, s-a sunat la 112 şi au venit de urgenţă pompierii, dar şi o ambulanţă SMURD. Forțele de intervenție au imobilizat șarpele după care l-au introdus într-un sac.

24 aug. 2021, 22:26
Şarpe în lada cu legume, într-un magazin din Neamţ. Pompierii au intervenit de urgenţă
Şarpe în lada cu legume, într-un magazin din Neamţ

Şarpe în lada cu legume, într-un magazin din Neamţ. Întâmplarea face că evenimentul a avut loc în vecinătatea zonei în care un urs a rămas blocat astăzi într-un gard, spun localnicii.

Citeşte şi: Bărbat mort după ce s-a înţepat într-o ţepuşă metalică. Tragedie în Neamţ

Şarpe în lada cu legume, într-un magazin din Neamţ

La locul solicitării s-au deplasat pompierii pietreni cu o autospecială complexă pentru intervenție și o ambulanță SMURD și voluntari din cadrul SVSU Bicaz Chei.

Ajunși la locul solicitării pompierii au constatat că într-o ladă pentru legume se afla un șarpe de apă.  Forțele de intervenție au imobilizat șarpele după care l-au introdus într-un sac, ulterior fiind eliberat în pădure.”, a transmis ISU Neamț, potrivit ziarpiatraneamt.ro.

O bătrână din Piatra Neamţ a rămas blocată pe acoperişul balconului

O operaţiune banală de salvare s-a transformat într-o poveste amuzantă la Piatra Neamţ. O bătrână de 71 de ani care s-a urcat pe acoperişul balconuluo să poată curăţa geamurile a rămas blocată în locul cu pricina.O operaţiune banală de salvare s-a transformat într-o poveste amuzantă la Piatra Neamţ.

Pompierii au intervenit de urgenţă cu o autospecială cu scară. Unul dintre salvatori, care a luase de altfel pe femeie, şi a băgat-o în interior, a rămas surprins când femeia l-ar fi oprit şi i-ar fi spus să coboare tot pe balcon, pe scara culisabilă.

Şi asta pentru ca bătrâna abia făcuse curat. Vecinii recunosc şi ei că femeii îi place să aibă tot timpul casa impecabilă.

Nu strânge scara că doamna nu mă lasă să cobor pe la ea”, a strigat pompierul către colegii săi, care se pregăteau să strângă scara.

Totul de teamă că pompierul i-ar putea face mizerie în casă, în timp ce ea făcea curăţenie.